Torun: Kaldığımız yerden ilk günkü Adana aşkıyla

SİYASET 15.11.2018 - 17:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2295+ kez okundu.
 

Torun: Kaldığımız yerden ilk günkü Adana aşkıyla

  Adana’da geçen dönem yapılan yerel seçimlerde, AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışan eski milletvekili Abdullah Torun, Büyükşehir için AK Parti’den yeniden aday adayı oldu.  KAYBOLAN YILLARI TELEFİ EDECEĞİZ  Torun, Adana’ya olan hizmet aşkını hiç kaybetmediğini belirterek, “Konya, Gaziantep, Kayseri AK belediyecilikle hızla gelişirken Adanamız her gün geriye gitti. Adanamızın kaybolan yıllarını telafi etmeye, gerileyişine dur demeye geliyoruz” dedi.  ŞER İTTİFAKI İLE KAYBETTİM  Torun, “Kaldığımız yerden ilk günkü aşkla Adanamızı AK belediyecilikle buluşturmak için hemşehrilerimin desteği ve duasını bekliyorum” diye konuştu. Torun, 30 Mart 2014 seçimlerinde Büyükşehir Belediyesi’ni Fetö organizasyonuyla kurulan bir şer ittifakıyla kaybettiğini söyledi.

 

Adana’da geçen dönem yapılan yerel seçimlerde, AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışan eski milletvekili Abdullah Torun, Büyükşehir için AK Parti’den yeniden aday adayı oldu. 
KAYBOLAN YILLARI TELEFİ EDECEĞİZ 
Torun, Adana’ya olan hizmet aşkını hiç kaybetmediğini belirterek, “Konya, Gaziantep, Kayseri AK belediyecilikle hızla gelişirken Adanamız her gün geriye gitti. Adanamızın kaybolan yıllarını telafi etmeye, gerileyişine dur demeye geliyoruz” dedi. 
ŞER İTTİFAKI İLE KAYBETTİM
 Torun, “Kaldığımız yerden ilk günkü aşkla Adanamızı AK belediyecilikle buluşturmak için hemşehrilerimin desteği ve duasını bekliyorum” diye konuştu. Torun, 30 Mart 2014 seçimlerinde Büyükşehir Belediyesi’ni Fetö organizasyonuyla kurulan bir şer ittifakıyla kaybettiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.