Traktörde bir Cumhurbaşkanı adayı!

GÜNDEM 20.05.2018 - 14:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2184+ kez okundu.
 

Traktörde bir Cumhurbaşkanı adayı!

  24 Haziran’da yapılacak seçimlerin en renkli Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Adana gezisinde tarla süren çiftçiyi görünce dayanamadı. Otobüsü durdurup tarlada traktörle patoz çekti.  CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı İnce, seçim gezilerine Adana ile devam etti. Osmaniye mitingine giderken Ceyhan girişinde, aşırı sıcak altında tarlada çalışan bir çiftçiyi gören İnce, seçim otobüsünü aniden durdurdu. Tarlaya giden İnce, çiftçi ile selamlaşıp sohbet ettikten sonra traktöre çıktı. İnce, burada yaklaşık 10 dakika traktör sürdü. İnce daha önceki bir mitinginde “Traktörü römorku ile park ederim” demişti.

 


24 Haziran’da yapılacak seçimlerin en renkli Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Adana gezisinde tarla süren çiftçiyi görünce dayanamadı. Otobüsü durdurup tarlada traktörle patoz çekti. 

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı İnce, seçim gezilerine Adana ile devam etti. Osmaniye mitingine giderken Ceyhan girişinde, aşırı sıcak altında tarlada çalışan bir çiftçiyi gören İnce, seçim otobüsünü aniden durdurdu. Tarlaya giden İnce, çiftçi ile selamlaşıp sohbet ettikten sonra traktöre çıktı. İnce, burada yaklaşık 10 dakika traktör sürdü. İnce daha önceki bir mitinginde “Traktörü römorku ile park ederim” demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.