TRANSFERDE SONA DOĞRU

SPOR 18.06.2017 - 14:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1921+ kez okundu.
 

TRANSFERDE SONA DOĞRU

  Adana Demirspor’da transfer konusunda çok titiz davranan Yönetim ve Teknik Direktör Giray Bulak, bu konuda isabetli karalar verme yolunda yoğun bir çaba sarf ediyor. Mavi-lacivertli takımın Teknik patronu Giray Bulak, yeni sezonda ilk 11’de sahaya çıkacak ve takıma transferi düşünülen futbolcular konusunda son rutuşları yapıyor. Özellikle yabancı futbolcu konusunda çok titiz davranan Bulak, PTT 1.Ligi’ni tanıyan bu ligde oynamış futbolculardan yana bir tavır ortaya koyarken takıma dahil olacak futbolcuların isimlerini de sır gibi saklıyor. Dış transferde sona doğru yaklaşılırken, Teknik Direktör Giray Bulak ve Transfer Komitesi uyum içerisinde çalışarak alınması düşünülen futbolcular ile görüşmelere başladılar. Transferler netlik kazanmadan, futbolcu ismi gündeme getirmemeye özen gösteren Teknik Direktör Giray Bulak, bu konuda temkinli davranıyor. İyi bir kadro kurma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yönetim ve Teknik Heyet, hafta içinde transfere son noktayı vurmak için büyük bir çaba sarf ediyor.

 

Adana Demirspor’da transfer konusunda çok titiz davranan Yönetim ve Teknik Direktör Giray Bulak, bu konuda isabetli karalar verme yolunda yoğun bir çaba sarf ediyor.

Mavi-lacivertli takımın Teknik patronu Giray Bulak, yeni sezonda ilk 11’de sahaya çıkacak ve takıma transferi düşünülen futbolcular konusunda son rutuşları yapıyor. Özellikle yabancı futbolcu konusunda çok titiz davranan Bulak, PTT 1.Ligi’ni tanıyan bu ligde oynamış futbolculardan yana bir tavır ortaya koyarken takıma dahil olacak futbolcuların isimlerini de sır gibi saklıyor.

Dış transferde sona doğru yaklaşılırken, Teknik Direktör Giray Bulak ve Transfer Komitesi uyum içerisinde çalışarak alınması düşünülen futbolcular ile görüşmelere başladılar. Transferler netlik kazanmadan, futbolcu ismi gündeme getirmemeye özen gösteren Teknik Direktör Giray Bulak, bu konuda temkinli davranıyor. İyi bir kadro kurma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yönetim ve Teknik Heyet, hafta içinde transfere son noktayı vurmak için büyük bir çaba sarf ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.