TRANSFERE GİRAY BULAK EL KOYDU

SPOR 13.06.2017 - 11:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1920+ kez okundu.
 

TRANSFERE GİRAY BULAK EL KOYDU

  Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak dış transferde alınacak futbolcuları belirleme konusunda, işi sıkı tutuyor.   Önümüzde ki sezon Mavi-Lacivertli forma altında saha ya çıkacak olan futbolcuları belirleme konusunda sıkı bir çalışma içerisinde olan, Teknik Direktör Giray Bulak dış transferde takıma gelecek futbolcu isimleri içinde seçici davranıyor.   Adana Demirspor Transfer Komitesi ile uyumlu bir çalışma içerisinde hareket eden, Giray Bulak takımda görmek istediği futbolcuların isimlerini yönetime bildirirken bu konuda çok hassas davranarak camianın beklentilerine cevap verebilecek, isimler ile yola çıkmanın hesaplarını yapıyor.   NOKTA TRANSFER   Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak’ın transfer konusunda en az dört ismin mavi-lacivertli camiaya kazandırılması konusunda, Yönetime bilgi verdiği ve bu futbolcuların alınması yönünde istekte bulunduğu söylendi. Dış transfer de alınacak futbolcuların birkaç gün içinde netlik kazanacağı ve isimlerinin açıklanacağı öğrenildi.   Kaya Tarakçı transferinden vaz geçildi   Adana Demirspor ile adı geçen, Konya Atikerspor kalecisi Kaya Tarakçı transferinden vazgeçildiği öğrenildi.

 

Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak dış transferde alınacak futbolcuları belirleme konusunda, işi sıkı tutuyor.

 

Önümüzde ki sezon Mavi-Lacivertli forma altında saha ya çıkacak olan futbolcuları belirleme konusunda sıkı bir çalışma içerisinde olan, Teknik Direktör Giray Bulak dış transferde takıma gelecek futbolcu isimleri içinde seçici davranıyor.

 

Adana Demirspor Transfer Komitesi ile uyumlu bir çalışma içerisinde hareket eden, Giray Bulak takımda görmek istediği futbolcuların isimlerini yönetime bildirirken bu konuda çok hassas davranarak camianın beklentilerine cevap verebilecek, isimler ile yola çıkmanın hesaplarını yapıyor.

 

NOKTA TRANSFER

 

Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak’ın transfer konusunda en az dört ismin mavi-lacivertli camiaya kazandırılması konusunda, Yönetime bilgi verdiği ve bu futbolcuların alınması yönünde istekte bulunduğu söylendi. Dış transfer de alınacak futbolcuların birkaç gün içinde netlik kazanacağı ve isimlerinin açıklanacağı öğrenildi.  

Kaya Tarakçı transferinden vaz geçildi

 

Adana Demirspor ile adı geçen, Konya Atikerspor kalecisi Kaya Tarakçı transferinden vazgeçildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.