Trump'tan Putin'e Övgü: Harika Hamle, Zeki Olduğunu Biliyorum

DÜNYA 31.12.2016 - 10:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1306+ kez okundu.
 

Trump'tan Putin'e Övgü: Harika Hamle, Zeki Olduğunu Biliyorum

Putin'in ABD'li diplomatları sınır dışı etmeme kararına Trump övgü dolu sözlerle karşılık verdi: Harika bir hamle. Onun çok zeki olduğunu her zaman biliyordum.
ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump, RusyaDevlet Başkanı Vladimir Putin'in hiçbir ABD'li diplomatı sınır dışı etmeme kararına övgü dolu sözlerle karşılık verdi. "HARİKA HAMLE! ÇOK ZEKİ" Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Putin'den erteleme konusunda harika bir hamle. Onun çok zeki olduğunu her zaman biliyordum." ifadelerini kullandı. ABD 72 SAAT SÜRE VERMİŞTİ ABD, Rusya'nın başkanlık seçimlerine siber saldırı düzenlediği iddiaları nedeniyle Washington ve San Francisco'da görevli 35 Rus diplomatın 72 saat içinde ülkeyi terk etmesini istemişti. Aynı çerçevede Maryland ve New York eyaletlerinde Rus hükümetine ait iki yerleşkenin boşaltılması talep edilmişti.   PUTİN DİPLOMATLARI SINIR DIŞI ETMEDİ Bu yaptırımlara karşılık Putin, ABD'nin Rusya'da görev yapan diplomatlarını sınır dışı etmeyeceklerini açıklamıştı.   "MUTFAK DİPLOMASİSİ SEVİYESİNE İNMEYECEĞİZ" Putin, yazılı açıklamasında, "Karşılık verme hakkını saklı tutuyoruz. Ancak sorumsuz, 'mutfak diplomasisi' seviyesine inmeyeceğiz. Rus-Amerikan ilişkilerinin yeniden tesisine yönelik adımları ABD Başkanı seçilen Donald Trump'ın tutumuna göre belirleyeceğiz." değerlendirmesinde bulunmuştu.
Putin'in ABD'li diplomatları sınır dışı etmeme kararına Trump övgü dolu sözlerle karşılık verdi: Harika bir hamle. Onun çok zeki olduğunu her zaman biliyordum.

ABD Başkanlığına seçilen Donald TrumpRusyaDevlet Başkanı Vladimir Putin'in hiçbir ABD'li diplomatı sınır dışı etmeme kararına övgü dolu sözlerle karşılık verdi.

"HARİKA HAMLE! ÇOK ZEKİ"

Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Putin'den erteleme konusunda harika bir hamle. Onun çok zeki olduğunu her zaman biliyordum." ifadelerini kullandı.

ABD 72 SAAT SÜRE VERMİŞTİ

ABDRusya'nın başkanlık seçimlerine siber saldırı düzenlediği iddiaları nedeniyle Washington ve San Francisco'da görevli 35 Rus diplomatın 72 saat içinde ülkeyi terk etmesini istemişti. Aynı çerçevede Maryland ve New York eyaletlerinde Rus hükümetine ait iki yerleşkenin boşaltılması talep edilmişti.

 

PUTİN DİPLOMATLARI SINIR DIŞI ETMEDİ

Bu yaptırımlara karşılık PutinABD'nin Rusya'da görev yapan diplomatlarını sınır dışı etmeyeceklerini açıklamıştı.

 

"MUTFAK DİPLOMASİSİ SEVİYESİNE İNMEYECEĞİZ"

Putin, yazılı açıklamasında, "Karşılık verme hakkını saklı tutuyoruz. Ancak sorumsuz, 'mutfak diplomasisi' seviyesine inmeyeceğiz. Rus-Amerikan ilişkilerinin yeniden tesisine yönelik adımları ABD Başkanı seçilen Donald Trump'ın tutumuna göre belirleyeceğiz." değerlendirmesinde bulunmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.