TÜED’de çifte heyecan

GÜNDEM 09.03.2018 - 12:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2000+ kez okundu.
 

TÜED’de çifte heyecan

Başkan İyiyürek, bir yandan genel kurul hazırlıklarını sürdürdü, diğer yandan da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, kadınlara karanfil dağıttı
    ADANA - Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek, 14. Olağan Genel Kurul dolayısıyla üyelerine yaptığı çağırıda,” Derneğimizin daha da ileriye gidebilmesi için mutlaka gelip oylarınızı kullanın.” dedi. Aylardır genel kurul hazırlığını yönetim kurulu üyeleri Yaşar Tekin, Mustafa Kastalmış, Sabahattin Metiner ve Sabit Bakıner ile büyük bir titizlik içerisinde sürdüren TÜED Adana Şube Başkanı ve Başkan Adayı İyiyürek, dernek binasında gerçekleştirdiği eğitim çalışmasında görevlileri uyardı ve genel kurulun sağlıklı bir şekilde başlayıp sona ermesi için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmesini istedi.  İyiyürek, daha sonra kadınların gününü kutladı ve kendilerine karanfil sundu. Yaklaşık 65 bin üyeleriyle Adana’nın en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını belirten, yaptığı anlaşmalarla üyelerinin ceplerine olumlu katkılar bulunmasıyla dikkat çeken İyiyürek, bir genel kurulun daha heyecanını yaşadıklarını ifade etti. Üyelerinden aldıkları güçle hizmet kervanını en iyi şekilde sürdürdüklerini ifade eden İyiyürek, şunları söyledi: “Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde 11 Mart’ta saat 09.00’da genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Bizim yaptıklarımız ortada. Üye kardeşlerimizin ekonomik açıdan biraz daha rahatlaması amacıyla 80 civarında özel firmalarla anlaştık. Hastanelerden indirimler sağladık. Üyelerimize yol gösterici olduk, çözülemeyen sorunlarını çözdük. Kaplıcalarla özel anlaşmalar yaptık. Genel kurulda üyelerimizin desteğini bekliyoruz. Onların vereceği destek ile yeni sezonda yeni projelerimizi üyelerimizin hizmetine sunmanın bir kez daha onurunu yaşayacağız. Derneğimizin kazanması için tüm üyelerimizi genel kurulumuza gelmelerini istiyoruz. Oy pusulamızın rengi yeşildir.” KADINLARA KARANFİL Eğitim çalışmasından sonra kadınlara da seslenen TÜED Adana Şube Başkanı ve Başkan Adayı Seyfi H. İyiyürek, 8 Mart Dünya Çalışan Kadınlar Günü’nü unutmadığını belirterek, “Kadınlar gününüz hayırlı olsun.” dileğiyle kadınlara karanfil dağıttı. Başkan İyiyürek, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yaptığı açıklamada ise şunları ifade etti: “Bizleri doğuran, bizleri eğiten, toplumun da şekillenmesi için olumlu katkılar veren, Kurtuluş Savaşı’nda cepheye mühimmat taşıyan, düşman karşısında gözünü budaktan esirgemeyen kadınlarımızın gününü kutluyorum. Kadınlar insanlığın devamı için olmazsa olmazıdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların arasındaki kahraman kadınlarımızın günü kutluyor, kendilerine sağlık, sıhhat ve mutluluklar diliyorum.”
Başkan İyiyürek, bir yandan genel kurul hazırlıklarını sürdürdü, diğer yandan da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, kadınlara karanfil dağıttı

 

 

ADANA - Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek, 14. Olağan Genel Kurul dolayısıyla üyelerine yaptığı çağırıda,” Derneğimizin daha da ileriye gidebilmesi için mutlaka gelip oylarınızı kullanın.” dedi.

Aylardır genel kurul hazırlığını yönetim kurulu üyeleri Yaşar Tekin, Mustafa Kastalmış, Sabahattin Metiner ve Sabit Bakıner ile büyük bir titizlik içerisinde sürdüren TÜED Adana Şube Başkanı ve Başkan Adayı İyiyürek, dernek binasında gerçekleştirdiği eğitim çalışmasında görevlileri uyardı ve genel kurulun sağlıklı bir şekilde başlayıp sona ermesi için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmesini istedi.  İyiyürek, daha sonra kadınların gününü kutladı ve kendilerine karanfil sundu.

Yaklaşık 65 bin üyeleriyle Adana’nın en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını belirten, yaptığı anlaşmalarla üyelerinin ceplerine olumlu katkılar bulunmasıyla dikkat çeken İyiyürek, bir genel kurulun daha heyecanını yaşadıklarını ifade etti. Üyelerinden aldıkları güçle hizmet kervanını en iyi şekilde sürdürdüklerini ifade eden İyiyürek, şunları söyledi:

“Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde 11 Mart’ta saat 09.00’da genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Bizim yaptıklarımız ortada. Üye kardeşlerimizin ekonomik açıdan biraz daha rahatlaması amacıyla 80 civarında özel firmalarla anlaştık. Hastanelerden indirimler sağladık. Üyelerimize yol gösterici olduk, çözülemeyen sorunlarını çözdük. Kaplıcalarla özel anlaşmalar yaptık. Genel kurulda üyelerimizin desteğini bekliyoruz. Onların vereceği destek ile yeni sezonda yeni projelerimizi üyelerimizin hizmetine sunmanın bir kez daha onurunu yaşayacağız. Derneğimizin kazanması için tüm üyelerimizi genel kurulumuza gelmelerini istiyoruz. Oy pusulamızın rengi yeşildir.”

KADINLARA KARANFİL

Eğitim çalışmasından sonra kadınlara da seslenen TÜED Adana Şube Başkanı ve Başkan Adayı Seyfi H. İyiyürek, 8 Mart Dünya Çalışan Kadınlar Günü’nü unutmadığını belirterek, “Kadınlar gününüz hayırlı olsun.” dileğiyle kadınlara karanfil dağıttı.

Başkan İyiyürek, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yaptığı açıklamada ise şunları ifade etti:

“Bizleri doğuran, bizleri eğiten, toplumun da şekillenmesi için olumlu katkılar veren, Kurtuluş Savaşı’nda cepheye mühimmat taşıyan, düşman karşısında gözünü budaktan esirgemeyen kadınlarımızın gününü kutluyorum. Kadınlar insanlığın devamı için olmazsa olmazıdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların arasındaki kahraman kadınlarımızın günü kutluyor, kendilerine sağlık, sıhhat ve mutluluklar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.