TÜED’liler Kapadokya’da

TURİZM 22.05.2017 - 12:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2176+ kez okundu.
 

TÜED’liler Kapadokya’da

  Adana’da yaklaşık 60 bin üyesiyle en büyük sivil toplum kuruluşu özelliğini taşıyan Türkiye Emekliler derneği (TÜED) Adana Şubesi, üyelerinin rahat bir yaşam sürmesi için gösterdiği çaba ve yeni anlaşmalar yanı sıra sosyal aktivitelerini de durmaksızın sürdürüyor. Başkan Seyfi H. İyiyürek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar Tekin, Mustafa Kastalmış, Sabit Bakıner ve Sabahattin Metiner tarafından organize edilen gezi turuna katılan yaklaşık 150 kişilik TÜED üyesi iki günlük gezinin ardından Adana’ya pozitif enerjileriyle dönmenin mutluluğunu yaşadı. Sabah erken saatlerde başlayan gezide TÜED üyeleri Kayseri’de bulunan Erciyes Kayak Merkezi’ni, Nevşehir’de her zaman turistlerin akınına uğrayan Ürgüp, Göreme, Kapadokya’ya çıkarma yaptı. Dünyanın şaheserleri arasında gösterilen Peri Bacaları’nın büyülü atmosferini soluyan ve unutulmaz doğa yapılarını adeta beyinlerine kazıyan TÜED üyeleri, Asmalı Konak ile birlikte gezdikleri yerler karşısında adeta büyülendi. TÜED Adana Şube Başkanı İyiyürek, üyelerinden gelen istekler doğrultusunda hareket ettiklerini ifade ederek, şunları söyledi: ”Hayatlarının en dinamik ve güçlü dönemlerinde ülkelerine çeşitli alanlarda hizmet ederek emekli olan kardeşlerimiz, hayatlarının ikinci döneminde daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşayabilmek için çaba gösteriyorlar. Bizler de onların bu çabalarına bu tür gezi turlarıyla destek veriyoruz. Önemli olan birlikte olmak ve hayatın stresli dakikalarından biraz olsun kendimizi uzaklaştırmak için bu geziler gerçekten de ilaç gibi geliyor. Üyelerimizin istekleri bizler için bir emirden farksızdır. Onları yaşamın içine daha huzurlu ve daha moralli çekebiliyorsak bizlere ne mutlu. Onların sevinci, onlardan gelecek ‘Allah razı olsun’ sözleri her şeyden daha değerlidir. Kendilerine daha sağlıklı ve ve güzel günler diliyorum.”   “ÇANAKKALE VE KARADENİZ TURLARI DA YAPILACAK” Başkan İyiyürek, gelen istekler doğrultusunda, Çanakkale ve Karadeniz turunu da gerçekleştirmek istediklerini ifade ederek,” Arayış içindeyiz. Ağustos ayının sonlarına doğru ya da eylül ayı içinde Çanakkale veya Karadeniz’e tur düzenlemek istiyoruz. Gezi gerçekleştiğinde de üyelerimize bunu duyuracağız.” Şeklinde konuştu. Geziye katılan TÜED üyeleri de güzel, neşeli ve dop dolu iki gün yaşadıkları geziden dolayı yöneticilere teşekkür ettiklerini ifade ederek,” Bizleri kırmayıp bu güzel ve tarihi mekanları bizlere gezdirdiler. Allah hepsinden razı olsun.” şeklinde konuştular.

 

Adana’da yaklaşık 60 bin üyesiyle en büyük sivil toplum kuruluşu özelliğini taşıyan Türkiye Emekliler derneği (TÜED) Adana Şubesi, üyelerinin rahat bir yaşam sürmesi için gösterdiği çaba ve yeni anlaşmalar yanı sıra sosyal aktivitelerini de durmaksızın sürdürüyor. Başkan Seyfi H. İyiyürek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar Tekin, Mustafa Kastalmış, Sabit Bakıner ve Sabahattin Metiner tarafından organize edilen gezi turuna katılan yaklaşık 150 kişilik TÜED üyesi iki günlük gezinin ardından Adana’ya pozitif enerjileriyle dönmenin mutluluğunu yaşadı.

Sabah erken saatlerde başlayan gezide TÜED üyeleri Kayseri’de bulunan Erciyes Kayak Merkezi’ni, Nevşehir’de her zaman turistlerin akınına uğrayan Ürgüp, Göreme, Kapadokya’ya çıkarma yaptı. Dünyanın şaheserleri arasında gösterilen Peri Bacaları’nın büyülü atmosferini soluyan ve unutulmaz doğa yapılarını adeta beyinlerine kazıyan TÜED üyeleri, Asmalı Konak ile birlikte gezdikleri yerler karşısında adeta büyülendi.

TÜED Adana Şube Başkanı İyiyürek, üyelerinden gelen istekler doğrultusunda hareket ettiklerini ifade ederek, şunları söyledi:

”Hayatlarının en dinamik ve güçlü dönemlerinde ülkelerine çeşitli alanlarda hizmet ederek emekli olan kardeşlerimiz, hayatlarının ikinci döneminde daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşayabilmek için çaba gösteriyorlar. Bizler de onların bu çabalarına bu tür gezi turlarıyla destek veriyoruz. Önemli olan birlikte olmak ve hayatın stresli dakikalarından biraz olsun kendimizi uzaklaştırmak için bu geziler gerçekten de ilaç gibi geliyor. Üyelerimizin istekleri bizler için bir emirden farksızdır. Onları yaşamın içine daha huzurlu ve daha moralli çekebiliyorsak bizlere ne mutlu. Onların sevinci, onlardan gelecek ‘Allah razı olsun’ sözleri her şeyden daha değerlidir. Kendilerine daha sağlıklı ve ve güzel günler diliyorum.”  

“ÇANAKKALE VE KARADENİZ

TURLARI DA YAPILACAK”

Başkan İyiyürek, gelen istekler doğrultusunda, Çanakkale ve Karadeniz turunu da gerçekleştirmek istediklerini ifade ederek,” Arayış içindeyiz. Ağustos ayının sonlarına doğru ya da eylül ayı içinde Çanakkale veya Karadeniz’e tur düzenlemek istiyoruz. Gezi gerçekleştiğinde de üyelerimize bunu duyuracağız.” Şeklinde konuştu.

Geziye katılan TÜED üyeleri de güzel, neşeli ve dop dolu iki gün yaşadıkları geziden dolayı yöneticilere teşekkür ettiklerini ifade ederek,” Bizleri kırmayıp bu güzel ve tarihi mekanları bizlere gezdirdiler. Allah hepsinden razı olsun.” şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.