Tufanbeyli Belediyesi'nden '1 Mayıs' Pikniği

01.05.2017 - 12:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1652+ kez okundu.
 

Tufanbeyli Belediyesi'nden '1 Mayıs' Pikniği

  Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla çalışanlarına piknik düzenledi.   Gala Mevkii'nde düzenlenen piknikte, Belediye Başkanı Remzi Ergü işçi yeleği giyerek çalışanlarına kendi eliyle yemek dağıttı. Yenilen yemeğin ardından davul-zurna eşliğinde halay çekildi. Çalışanlarıyla birlikte halay çekip oynayan Başkan Remzi Ergü, yaptığı selamlama konuşmasında 1 Mayıs'ın anlam ve önemine değinerek geçmişte olduğu gibi günümüzde de 1 Mayıs'ı kötü amaçları için kullanmak isteyenlerin olduğunu söyledi. Başkan Remzi Ergü, "Bizim için işçi bayramı, işçiye, emeğe, alın terine saygıdır. Hiç bir siyasi amacı yoktur. Peygamberimizin buyurduğu gibi 'İşçinin emeğinin karşılığını alın teri kurumadan veriniz' düsturu ile biz işçileri, emeği anıyoruz. Emek sömürüsüne karşıyız. İmkanlar dahilinde bütün işverenlerin işçileri koruması taraftarıyız. Bu duygu ve düşüncelerle 1 Mayıs Emek ve Dayanışma (İşçi Bayramınızı) gününüzü canı gönülden kutluyorum. Hepimiz işçiyiz, hepimiz Tufanbeyli için çalışan işçiyiz" dedi.  

 

Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla çalışanlarına piknik düzenledi.

 

Gala Mevkii'nde düzenlenen piknikte, Belediye Başkanı Remzi Ergü işçi yeleği giyerek çalışanlarına kendi eliyle yemek dağıttı. Yenilen yemeğin ardından davul-zurna eşliğinde halay çekildi.

Çalışanlarıyla birlikte halay çekip oynayan Başkan Remzi Ergü, yaptığı selamlama konuşmasında 1 Mayıs'ın anlam ve önemine değinerek geçmişte olduğu gibi günümüzde de 1 Mayıs'ı kötü amaçları için kullanmak isteyenlerin olduğunu söyledi. Başkan Remzi Ergü, "Bizim için işçi bayramı, işçiye, emeğe, alın terine saygıdır. Hiç bir siyasi amacı yoktur. Peygamberimizin buyurduğu gibi 'İşçinin emeğinin karşılığını alın teri kurumadan veriniz' düsturu ile biz işçileri, emeği anıyoruz. Emek sömürüsüne karşıyız. İmkanlar dahilinde bütün işverenlerin işçileri koruması taraftarıyız. Bu duygu ve düşüncelerle 1 Mayıs Emek ve Dayanışma (İşçi Bayramınızı) gününüzü canı gönülden kutluyorum. Hepimiz işçiyiz, hepimiz Tufanbeyli için çalışan işçiyiz" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.