Tüm Emekli-Sen Adana Şubesi seçime gidiyor

GÜNDEM 09.03.2018 - 12:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1507+ kez okundu.
 

Tüm Emekli-Sen Adana Şubesi seçime gidiyor

    Mehmet Bunsuz başkanlığında 17 Mart’ta seçimlere gidecek olan DİSK’e bağlı Tüm Emekli-Sen Adana Şubesi, hazırlıklarını sürdürüyor. Bu temelde Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret eden Bunsuz, Başkan Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu’nu kongreye davet etti. Bunsuz, Adana’da son 7 ay içerisinde yapmış oldukları etkinlikler sayesinde emeklileri bir çatı altında toplama konusunda önemli mesafeler aldıklarını söyledi. Bunsuz, “Emekli kardeşlerimizin tüm haklarını alabilmeleri için sendika olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Adana’daki tüm emekli kardeşlerimizi sendikamız çatısı altında bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Bu arada tüm emeklilerimizi de genel kurulumuzda yanımızda görmek istiyoruz” dedi. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, genel kurulda Bunsuz ve ekibine başarılar diledi. Esendemir; emeklilerin çok zor şartlar altında hayatlarını idame ettirmeye gayreti içinde olduğunu belirterek, “Yaşamlarının bir bölümünde ekonomimize katkıda bulunan ve sonrasında emekli olmayı hak eden vatandaşlarımız, geçim şartlarının ağırlığı altında eziliyor. Aldıkları asgari geçimlerini zor sağlayacak ücretle hiçbir sosyal ve kültürel etkinliklere katılmayı bir yana bırakın ayakta kalma mücadelesi vermek zorunda kalıyor. Sendikanın özellikle emeklilerin ekonomik koşullarının iyileştirilmesi mücadelesinde önemli bir rol oynadığına inanıyorum. Bu amaçla da genel kurulun başta üyeleriniz olmak üzere tüm emeklilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

 

Mehmet Bunsuz başkanlığında 17 Mart’ta seçimlere gidecek olan DİSK’e bağlı Tüm Emekli-Sen Adana Şubesi, hazırlıklarını sürdürüyor. Bu temelde Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret eden Bunsuz, Başkan Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu’nu kongreye davet etti.

Bunsuz, Adana’da son 7 ay içerisinde yapmış oldukları etkinlikler sayesinde emeklileri bir çatı altında toplama konusunda önemli mesafeler aldıklarını söyledi.

Bunsuz, “Emekli kardeşlerimizin tüm haklarını alabilmeleri için sendika olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Adana’daki tüm emekli kardeşlerimizi sendikamız çatısı altında bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Bu arada tüm emeklilerimizi de genel kurulumuzda yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, genel kurulda Bunsuz ve ekibine başarılar diledi.

Esendemir; emeklilerin çok zor şartlar altında hayatlarını idame ettirmeye gayreti içinde olduğunu belirterek, “Yaşamlarının bir bölümünde ekonomimize katkıda bulunan ve sonrasında emekli olmayı hak eden vatandaşlarımız, geçim şartlarının ağırlığı altında eziliyor. Aldıkları asgari geçimlerini zor sağlayacak ücretle hiçbir sosyal ve kültürel etkinliklere katılmayı bir yana bırakın ayakta kalma mücadelesi vermek zorunda kalıyor. Sendikanın özellikle emeklilerin ekonomik koşullarının iyileştirilmesi mücadelesinde önemli bir rol oynadığına inanıyorum. Bu amaçla da genel kurulun başta üyeleriniz olmak üzere tüm emeklilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.