“Tüm Gazilerimiz Onur timsalidirler”

GÜNDEM 19.09.2018 - 17:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2651+ kez okundu.
 

“Tüm Gazilerimiz Onur timsalidirler”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Toplumumuzda sosyal konumun zirvesinde bir yıldız gibi parlayan Gazilerimizin, Milliyetçi-Ülkücü Hareket için her zaman baş tacı olduklarını, varlıklarıyla aziz milletimize güven verdiklerini belirtmekten mutluluk duyuyorum.” dedi.
    ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Gazilerimiz; milletimizin milli duruşunu, mücadele azmini temsil eden onur timsalleridirler.” dedi. SAYISIZ ZAFERLER, GÖZ KAMAŞTIRAN DESTANLAR… Başkan Bünyamin Avcı, Gaziler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda; “Üç kıtada at koşturmuş, sayısız cephede sayısız zaferler kazanmış, göz kamaştıran nice destanlar yazmış Yüce Türk Milleti, Şehitleriyle olduğu gibi Gazileriyle de her zaman övünç duymuştur. Vatanımızın birliğini, milletimizin tekliğini ve kardeşlik hukukunu korumak, ezanımızın ebedi olarak okunmasını sağlamak, bayrağımızın ilelebet dalgalanmasını temin gayesi gibi çok ulvi değerler uğruna mücadele etmiş tüm Kahraman Gazilerimiz; milletimizin milli duruşunu, mücadele azmini temsil eden onur timsalleridirler.” ifadesini kullandı. ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN MİRASINA SAHİP ÇIKILMALI MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “19 Eylül Gaziler Günü’nü idrak ederken, toplumumuzda sosyal konumun zirvesinde bir yıldız gibi parlayan Gazilerimizin Milliyetçi-Ülkücü Hareket için her zaman baş tacı olduklarını, varlıklarıyla aziz milletimize güven verdiklerini belirtmekten mutluluk duyuyorum. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettikleri gibi her vatan evladı, şehit ve gazilerimizin mirasına sahip çıkmalı ve bayrağı asla yere düşürmemelidir.” MİNNET DUYGULARIMLA ANIYORUM Başkan Bünyamin Avcı, mesajını şöyle bitirdi: “Bu duygu ve düşüncelerle; tüm Gazilerimizin bu anlamlı günlerini kutluyor, Sakarya Meydan Muharebesi’nden sonra ‘Gazi’lik unvanını kazanan Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, devletimizin ve milletimizin bekası uğruna canlarını bile esirgemeyen Gazilerimizi minnet duygularımla anıyor, ebedi âleme intikal eden tüm kahramanlarımıza, Mübarek Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.”
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Toplumumuzda sosyal konumun zirvesinde bir yıldız gibi parlayan Gazilerimizin, Milliyetçi-Ülkücü Hareket için her zaman baş tacı olduklarını, varlıklarıyla aziz milletimize güven verdiklerini belirtmekten mutluluk duyuyorum.” dedi.

 

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Gazilerimiz; milletimizin milli duruşunu, mücadele azmini temsil eden onur timsalleridirler.” dedi.

SAYISIZ ZAFERLER, GÖZ KAMAŞTIRAN DESTANLAR…

Başkan Bünyamin Avcı, Gaziler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda; “Üç kıtada at koşturmuş, sayısız cephede sayısız zaferler kazanmış, göz kamaştıran nice destanlar yazmış Yüce Türk Milleti, Şehitleriyle olduğu gibi Gazileriyle de her zaman övünç duymuştur. Vatanımızın birliğini, milletimizin tekliğini ve kardeşlik hukukunu korumak, ezanımızın ebedi olarak okunmasını sağlamak, bayrağımızın ilelebet dalgalanmasını temin gayesi gibi çok ulvi değerler uğruna mücadele etmiş tüm Kahraman Gazilerimiz; milletimizin milli duruşunu, mücadele azmini temsil eden onur timsalleridirler.” ifadesini kullandı.

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN MİRASINA SAHİP ÇIKILMALI

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “19 Eylül Gaziler Günü’nü idrak ederken, toplumumuzda sosyal konumun zirvesinde bir yıldız gibi parlayan Gazilerimizin Milliyetçi-Ülkücü Hareket için her zaman baş tacı olduklarını, varlıklarıyla aziz milletimize güven verdiklerini belirtmekten mutluluk duyuyorum. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettikleri gibi her vatan evladı, şehit ve gazilerimizin mirasına sahip çıkmalı ve bayrağı asla yere düşürmemelidir.”

MİNNET DUYGULARIMLA ANIYORUM

Başkan Bünyamin Avcı, mesajını şöyle bitirdi:

“Bu duygu ve düşüncelerle; tüm Gazilerimizin bu anlamlı günlerini kutluyor, Sakarya Meydan Muharebesi’nden sonra ‘Gazi’lik unvanını kazanan Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, devletimizin ve milletimizin bekası uğruna canlarını bile esirgemeyen Gazilerimizi minnet duygularımla anıyor, ebedi âleme intikal eden tüm kahramanlarımıza, Mübarek Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.