Tümer’den ‘sınırlı ücretsiz elektrik’ çağrısı!

SİYASET 29.01.2018 - 12:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1953+ kez okundu.
 

Tümer’den ‘sınırlı ücretsiz elektrik’ çağrısı!

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, EMO Adana Şubesi’ni ziyaretinde sosyal devlet ilkesinin vatandaşların ekonomisini düşünmekten geçtiğini vurguladı
  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü  Tümer, 4 kişilik bir ailenin temel ihtiyacı 230 kilovat saate kadar olan elektrik tüketiminin ücretsiz olması gerektiğini vurguladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi yoksulluğu yönetmek yerine yok etmenin önemine dikkat çeken Tümer, güneş ve rüzgar enerjisi gibi doğal kaynaklardan elektrik üretim yöntemlerinin teşvik edilmesi gerektiğini, uygulanan prosedürlerin asgari düzeye indirgenmesinin önemini anlattı. ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclcisi (TBMM) Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Üyesi Zülfikar İnönü Tümer, 4 kişilik bir ailenin temel ihtiyacı 230 kilovat saate kadar olan elektrik tüketiminin ücretsiz olması gerektiğini vurguladı. BAŞARILAR DİLEDİ Göreve yeni seçilen Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Adana Şube Başkanı Mehmet Mak ve yönetim kurulu üyelerine 26 Ocak 2018 Cuma günü hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ve yeni dönemde başarılar dileyen Tümer, güneş ve rüzgar enerjisi gibi üretim yöntemlerinin teşvik edilmesi gerektiğini, uygulanan prosedürlerin asgari düzeye indirgenmesinin önemine vurgu yaptı. HÜKÜMETE ÇAĞRI YAPTI 4 kişilik bir ailenin azami 230 kilovat saate kadar olan zorunlu elektrik ihtiyacının sosyal devlet ilkesi kapsamında ücretsiz sağlanabilmesi için hükümete çağrıda bulunan Tümer, “Doğal enerji kaynaklarından üretilen elektrik için teşvikler artırılmalıdır. Yerinde üretim ve yerinde tüketim yöntemi uygulanmalıdır. Böylelikle kayıp ve kaçak oranı da asgari düzeye inecektir” diye konuştu. YOKSULLUĞU YÖNETMEK YERİNE YOK ETMEK GEREKİYOR CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun daha önce kamuoyuna açıkladığı ‘Aile Sigortası’ uygulamasının Türkiye’de yaşama geçirilmesi gereğine dikkat çeken Tümer, Türkiye’de yoksul statüsünde 4 milyona yakın aile ve yaklaşık 15 milyon vatandaşın olduğuna işaret etti. 230 kilovat saate kadar olan elektrik ihtiyacının da sigorta kapsamına dahil edilebileceğini söyleyen Tümer, “Sayın Genel Başkanımızın da açıkladığı gibi yoksulluğu yönetmeyi değil yoksulluğu azaltmayı ve yok etmeyi amaçlamak gerekiyor” ifadelerini kulandı. VATANDAŞIN GÜNDEMİ TMMOB’ye bağlı odaların bilimsel veriler ışığında toplumun huzur ve refahı için, yaşam standardının yükselmesi için uğraş verdiğine dikkat çeken Tümer, “Vatandaşımızın gündemi ekonomi, tarım, sağlık ve eğitim. Bu bilinçle vatandaşların geleceğine yönelik plan ve projelere ağırlık vermek zorundayız” şeklinde konuştu. MEHMET MAK, ÇAĞRIYI DESTEKLEDİ Ziyareti için Tümer’e teşekkür eden ve ücretsiz elektrik uygulamasının vatandaş için derin bir nefes anlamına geleceğini belirten EMO Adana Şube Başkanı Mehmet Mak ise, “Birlikte daha güzel işler yapacağız. Milletvekillerimizle, sivil toplum örgütlerimizle, odamız ve yönetimimizle Adana için uğraş vereceğiz. Adanalıların çağdaş uygulamalara layık olduğuna inanıyoruz” dedi.
CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, EMO Adana Şubesi’ni ziyaretinde sosyal devlet ilkesinin vatandaşların ekonomisini düşünmekten geçtiğini vurguladı

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü  Tümer, 4 kişilik bir ailenin temel ihtiyacı 230 kilovat saate kadar olan elektrik tüketiminin ücretsiz olması gerektiğini vurguladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi yoksulluğu yönetmek yerine yok etmenin önemine dikkat çeken Tümer, güneş ve rüzgar enerjisi gibi doğal kaynaklardan elektrik üretim yöntemlerinin teşvik edilmesi gerektiğini, uygulanan prosedürlerin asgari düzeye indirgenmesinin önemini anlattı.

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclcisi (TBMM) Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Üyesi Zülfikar İnönü Tümer, 4 kişilik bir ailenin temel ihtiyacı 230 kilovat saate kadar olan elektrik tüketiminin ücretsiz olması gerektiğini vurguladı.
BAŞARILAR DİLEDİ
Göreve yeni seçilen Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Adana Şube Başkanı Mehmet Mak ve yönetim kurulu üyelerine 26 Ocak 2018 Cuma günü hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ve yeni dönemde başarılar dileyen Tümer, güneş ve rüzgar enerjisi gibi üretim yöntemlerinin teşvik edilmesi gerektiğini, uygulanan prosedürlerin asgari düzeye indirgenmesinin önemine vurgu yaptı.
HÜKÜMETE ÇAĞRI YAPTI
4 kişilik bir ailenin azami 230 kilovat saate kadar olan zorunlu elektrik ihtiyacının sosyal devlet ilkesi kapsamında ücretsiz sağlanabilmesi için hükümete çağrıda bulunan Tümer, “Doğal enerji kaynaklarından üretilen elektrik için teşvikler artırılmalıdır. Yerinde üretim ve yerinde tüketim yöntemi uygulanmalıdır. Böylelikle kayıp ve kaçak oranı da asgari düzeye inecektir” diye konuştu.
YOKSULLUĞU YÖNETMEK YERİNE YOK ETMEK GEREKİYOR
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun daha önce kamuoyuna açıkladığı ‘Aile Sigortası’ uygulamasının Türkiye’de yaşama geçirilmesi gereğine dikkat çeken Tümer, Türkiye’de yoksul statüsünde 4 milyona yakın aile ve yaklaşık 15 milyon vatandaşın olduğuna işaret etti. 230 kilovat saate kadar olan elektrik ihtiyacının da sigorta kapsamına dahil edilebileceğini söyleyen Tümer, “Sayın Genel Başkanımızın da açıkladığı gibi yoksulluğu yönetmeyi değil yoksulluğu azaltmayı ve yok etmeyi amaçlamak gerekiyor” ifadelerini kulandı.
VATANDAŞIN GÜNDEMİ
TMMOB’ye bağlı odaların bilimsel veriler ışığında toplumun huzur ve refahı için, yaşam standardının yükselmesi için uğraş verdiğine dikkat çeken Tümer, “Vatandaşımızın gündemi ekonomi, tarım, sağlık ve eğitim. Bu bilinçle vatandaşların geleceğine yönelik plan ve projelere ağırlık vermek zorundayız” şeklinde konuştu.
MEHMET MAK, ÇAĞRIYI DESTEKLEDİ
Ziyareti için Tümer’e teşekkür eden ve ücretsiz elektrik uygulamasının vatandaş için derin bir nefes anlamına geleceğini belirten EMO Adana Şube Başkanı Mehmet Mak ise, “Birlikte daha güzel işler yapacağız. Milletvekillerimizle, sivil toplum örgütlerimizle, odamız ve yönetimimizle Adana için uğraş vereceğiz. Adanalıların çağdaş uygulamalara layık olduğuna inanıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.