Tümer’in galibiyet sevinci

SPOR 24.12.2017 - 16:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1819+ kez okundu.
 

Tümer’in galibiyet sevinci

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana Demirspor ve Adanaspor’u kutladı
  “İki takımımız da her şeyin en iyisine layık” ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana Demirspor ve Adanaspor’un galibiyetleri için iki takım camiasını kutladı. İki futbol kulübünün özellikle iç saha maçlarını hiç kaçırmayan Tümer, TFF 1. Lig ilk yarısının son maçlarında Adanaspor’un ilk deplasman galibiyetine ulaşmasının yanı sıra 5 Ocak Stadı’na lider olarak gelen Ankaragücü’ne mağlubiyeti tattıran Adana Demirspor’un Süper Lig’e yakışan kulüpler olduğuna inandığını söyledi. Uzun bir aradan sonra iki takımın da aynı hafta rakiplerini yenerek 3 puanın sahipleri olmasının Adana’da büyük bir sevinçle karşılandığını kaydeden Tümer, Adana’nın spor branşlarında daha ileriye taşınması gerektiğini belirtti. Hafta içi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) futbol ve basketbol kulüpleri ile amatör spor branşlarında merkezi idare tarafından Adana’nın geri plana itilmesine seyirci kalmayan ve bir konuşma yapan Tümer, Cumartesi günü de Adana Demirspor – Ankaragücü karşılaşmasını izledi. Babasının adını taşıyan oğlu Emin Bilen Tümer’le birlikte karşılaşmayı izleyen Zülfikar İnönü Tümer, gerek Adana’da gerekse Ankara’da Adana sporunun hakkını, hukukunu gözetmeye devam edeceğini vurguladı. Tümer, her ortamda iki takımı da yalnız bırakmayan ve 12. güç olan taraftarları da ayrıca kutladı.
CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana Demirspor ve Adanaspor’u kutladı

 

“İki takımımız da her şeyin en iyisine layık”

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana Demirspor ve Adanaspor’un galibiyetleri için iki takım camiasını kutladı. İki futbol kulübünün özellikle iç saha maçlarını hiç kaçırmayan Tümer, TFF 1. Lig ilk yarısının son maçlarında Adanaspor’un ilk deplasman galibiyetine ulaşmasının yanı sıra 5 Ocak Stadı’na lider olarak gelen Ankaragücü’ne mağlubiyeti tattıran Adana Demirspor’un Süper Lig’e yakışan kulüpler olduğuna inandığını söyledi.

Uzun bir aradan sonra iki takımın da aynı hafta rakiplerini yenerek 3 puanın sahipleri olmasının Adana’da büyük bir sevinçle karşılandığını kaydeden Tümer, Adana’nın spor branşlarında daha ileriye taşınması gerektiğini belirtti.

Hafta içi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) futbol ve basketbol kulüpleri ile amatör spor branşlarında merkezi idare tarafından Adana’nın geri plana itilmesine seyirci kalmayan ve bir konuşma yapan Tümer, Cumartesi günü de Adana Demirspor – Ankaragücü karşılaşmasını izledi.

Babasının adını taşıyan oğlu Emin Bilen Tümer’le birlikte karşılaşmayı izleyen Zülfikar İnönü Tümer, gerek Adana’da gerekse Ankara’da Adana sporunun hakkını, hukukunu gözetmeye devam edeceğini vurguladı.

Tümer, her ortamda iki takımı da yalnız bırakmayan ve 12. güç olan taraftarları da ayrıca kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.