TÜMSİAD, Ceyhan AK Parti’yi Ağırladı

SİYASET 11.09.2018 - 14:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2602+ kez okundu.
 

TÜMSİAD, Ceyhan AK Parti’yi Ağırladı

- Ceyhan AK Parti İlçe Başkanı Cemal Sayım Çetenak ve Yönetim Kurulu üyeleri TÜMSİAD Adana Şube Başkanlığına iade-i ziyarette bulundu.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, siyasi partilere eşit mesafede olduklarını  hatırlatarak, her zaman devletin yanında yer aldıklarını söyledi. Başkan Kutluca konuşmasında, TÜMSİAD ailesinin ülke menfaatlerini her şeyin üstünde tuttuğunu, günlük siyasi çekişmelerden uzak, ülke ekonomisini kalkındıracak politikaları takip ettiklerini belirtti.  Ceyhan AK Parti İlçe Başkanı Cemal Sayım Çetenak da, TÜMSİAD’ı yakından izlediklerini  söyleyerek, ‘’TÜMSİAD’ın Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ebed-müddet devam etmesini sağlayacak siyaset ve politikaların yanında yer aldığını biliyoruz’’ açıklamasında bulundu. TÜMSİAD’ın yurt içi ve yurt dışı pazarlarda kendine yer edinmeye çalışan KOBİ’lere sahip çıkmasını ise  takdirle karşıladıklarını ifade etti. Başkan Çetenak, Ceyhan ve ülke sorunlarını da dile getirerek, İlçeler arasında Ceyhan’ın bir marka olduğunu, dünyanın Ceyhan ismini bildiğini, ama yıllardır ihmal edilen Ceyhan’ın  ‘’Misafirlere yemek ikram edebilecek ve ailece çay içilebilecek  düzgün bir yerinin olmaması, ne yazık ki Ceyhan’ın utancıdır’’ ifadesini kullandı.  

- Ceyhan AK Parti İlçe Başkanı Cemal Sayım Çetenak ve Yönetim Kurulu üyeleri TÜMSİAD Adana Şube Başkanlığına iade-i ziyarette bulundu.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, siyasi partilere eşit mesafede olduklarını  hatırlatarak, her zaman devletin yanında yer aldıklarını söyledi.

Başkan Kutluca konuşmasında, TÜMSİAD ailesinin ülke menfaatlerini her şeyin üstünde tuttuğunu, günlük siyasi çekişmelerden uzak, ülke ekonomisini kalkındıracak politikaları takip ettiklerini belirtti. 

Ceyhan AK Parti İlçe Başkanı Cemal Sayım Çetenak da, TÜMSİAD’ı yakından izlediklerini  söyleyerek, ‘’TÜMSİAD’ın Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ebed-müddet devam etmesini sağlayacak siyaset ve politikaların yanında yer aldığını biliyoruz’’ açıklamasında bulundu. TÜMSİAD’ın yurt içi ve yurt dışı pazarlarda kendine yer edinmeye çalışan KOBİ’lere sahip çıkmasını ise  takdirle karşıladıklarını ifade etti.

Başkan Çetenak, Ceyhan ve ülke sorunlarını da dile getirerek, İlçeler arasında Ceyhan’ın bir marka olduğunu, dünyanın Ceyhan ismini bildiğini, ama yıllardır ihmal edilen Ceyhan’ın  ‘’Misafirlere yemek ikram edebilecek ve ailece çay içilebilecek  düzgün bir yerinin olmaması, ne yazık ki Ceyhan’ın utancıdır’’ ifadesini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.