TÜP BEBEK AİLELERİ BULUŞTU

GÜNDEM 08.05.2019 - 13:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2263+ kez okundu.
 

TÜP BEBEK AİLELERİ BULUŞTU

  Acıbadem Adana Hastanesi’nde tüp bebek tedavisi görerek çocuk sahibi olan aileler hafta sonu gerçekleştirilen bir etkinlik ile buluştu. Hastanenin konferans salonunda düzenlenen eğlenceli etkinliğe katılan aileler ve minikleri kapıda Acıbadem Adana Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Tüp Bebek Merkezi Sorumlu Hekimi Prof. Dr. Volkan Noyan karşıladı. Prof. Dr. Volkan Noyan etkinliğe katılan çocuklarla tek tek ilgilenirken aileler de sohbet etme ve merak ettikleri soruları sorma imkanı buldu. Prof. Dr. Noyan: “Tedavi ile yüz güldürücü sonuçlar mümkün” Prof. Dr. Volkan Noyan etkinlikte yaptığı kısa konuşmada günümüzde tüp bebek tedavisinde birçok yeni yöntemin geliştiğini ve yüz güldürücü sonuçlar almanın mümkün olduğunu söyleyerek, “Bunun en güzel örneklerini bu toplantıda beraber yaşıyoruz. Bu kadar minik çocuk arasında olmak gerçekten çok keyif verici. Buraya kadar gelerek mutluluklarını bizlerle paylaşan ailelerimize de teşekkür ederiz” diye konuştu. Çocuklar palyaçoyla eğlenirken Prof. Dr. Volkan Noyan ve aileler de pasta keserek hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.  

 

Acıbadem Adana Hastanesi’nde tüp bebek tedavisi görerek çocuk sahibi olan aileler hafta sonu gerçekleştirilen bir etkinlik ile buluştu.

Hastanenin konferans salonunda düzenlenen eğlenceli etkinliğe katılan aileler ve minikleri kapıda Acıbadem Adana Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Tüp Bebek Merkezi Sorumlu Hekimi Prof. Dr. Volkan Noyan karşıladı. Prof. Dr. Volkan Noyan etkinliğe katılan çocuklarla tek tek ilgilenirken aileler de sohbet etme ve merak ettikleri soruları sorma imkanı buldu.

Prof. Dr. Noyan: “Tedavi ile yüz güldürücü sonuçlar mümkün”

Prof. Dr. Volkan Noyan etkinlikte yaptığı kısa konuşmada günümüzde tüp bebek tedavisinde birçok yeni yöntemin geliştiğini ve yüz güldürücü sonuçlar almanın mümkün olduğunu söyleyerek, “Bunun en güzel örneklerini bu toplantıda beraber yaşıyoruz. Bu kadar minik çocuk arasında olmak gerçekten çok keyif verici. Buraya kadar gelerek mutluluklarını bizlerle paylaşan ailelerimize de teşekkür ederiz” diye konuştu.

Çocuklar palyaçoyla eğlenirken Prof. Dr. Volkan Noyan ve aileler de pasta keserek hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.