TÜREL’DEN ESKİ TALEBESİNE ÖVGÜLER

SPOR 15.06.2017 - 14:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2807+ kez okundu.
 

TÜREL’DEN ESKİ TALEBESİNE ÖVGÜLER

  Adana Demirspor’un efsane isimlerinden Teknik Direktör Metin Türel, eski talebesi, Gürcan Aday’ın Mavi-lacivertli ekibe katılmasından mutlu oldu. Türel, “Adana Demirspor Yönetimi olumlu bir işe imza attı. Gürcan Aday ismi camiada heyecan yaratır” dedi.   Adana Demirspor’un eski Teknik adamlarından ‘Hocaların hocası’ lakaplı Metin Türel, eski talebesi Gürcan Aday için övgü dolu sözler sarf ederken, Demirspor Yönetimi’ni de almış olduğu bu karardan dolayı tebrik etti. Başta Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu olmak üzere tüm yönetim kuruluna başarılar dileyen Türel, Gürcan Aday’ın iyi bir Demirsporlu olduğunu söyledi. Türel, “ Gürcan, tabir yerindeyse çok isabetli bir karar olmuş. Futbol oynadığı yıllarda hırslı ve çalışkan biriydi ve Demirspor camiasına hayrandı. Ben inanıyorum ki orada çok başarılı olacak camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Adana Demirspor’un efsane isimlerinden Teknik Direktör Metin Türel, eski talebesi, Gürcan Aday’ın Mavi-lacivertli ekibe katılmasından mutlu oldu. Türel, “Adana Demirspor Yönetimi olumlu bir işe imza attı. Gürcan Aday ismi camiada heyecan yaratır” dedi.

 

Adana Demirspor’un eski Teknik adamlarından ‘Hocaların hocası’ lakaplı Metin Türel, eski talebesi Gürcan Aday için övgü dolu sözler sarf ederken, Demirspor Yönetimi’ni de almış olduğu bu karardan dolayı tebrik etti. Başta Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu olmak üzere tüm yönetim kuruluna başarılar dileyen Türel, Gürcan Aday’ın iyi bir Demirsporlu olduğunu söyledi. Türel, “ Gürcan, tabir yerindeyse çok isabetli bir karar olmuş. Futbol oynadığı yıllarda hırslı ve çalışkan biriydi ve Demirspor camiasına hayrandı. Ben inanıyorum ki orada çok başarılı olacak camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.