Turgut’a forma hediye

SPOR 28.10.2017 - 07:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1448+ kez okundu.
 

Turgut’a forma hediye

      Yüreğir Demirspor’un çiçeği burnundaki başkanı İzzettin Turgut’a yönetim kurulu tarafından yeni sezon forması hediye edildi. Yüreğir Demirspor kulübü başkanı İzzettin Turgut, “Yeni sezona ligde kalma parolasıyla başladık. Yeni bir sezon, yeni sezondaki hedefimiz belli, her şeyden önce daha öncede belirttiğim gibi bizim bu sezon önce tesisleşme sorunumuzu halletmek istiyoruz. Uyuşturucu yaşlarının 10 lara inmesi her baba gibi beni de çok üzüyor. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak, onlara iyi bir spor yapma zemini hazırlamak bizlerin olduğu kadar mülki amirlerimizin de görevleridir. Ben genç kardeşlerimize güveniyorum, çok iyi bir arkadaş grubumuz var. Bir sözümde genç yetenekli hakem kardeşlerimize, bizler sizlerin daha iyi yerlere gelmenizi isteyenlerdeniz. Yalnız, gel görki, bazı hakemlerimiz bunları süistimal ediyor. Bizler Yüreğir Demirspor olarak daha iyi şeyler yapmak istiyoruz” dedi.  

 

 

 

Yüreğir Demirspor’un çiçeği burnundaki başkanı İzzettin Turgut’a yönetim kurulu tarafından yeni sezon forması hediye edildi.

Yüreğir Demirspor kulübü başkanı İzzettin Turgut, “Yeni sezona ligde kalma parolasıyla başladık. Yeni bir sezon, yeni sezondaki hedefimiz belli, her şeyden önce daha öncede belirttiğim gibi bizim bu sezon önce tesisleşme sorunumuzu halletmek istiyoruz. Uyuşturucu yaşlarının 10 lara inmesi her baba gibi beni de çok üzüyor. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak, onlara iyi bir spor yapma zemini hazırlamak bizlerin olduğu kadar mülki amirlerimizin de görevleridir. Ben genç kardeşlerimize güveniyorum, çok iyi bir arkadaş grubumuz var. Bir sözümde genç yetenekli hakem kardeşlerimize, bizler sizlerin daha iyi yerlere gelmenizi isteyenlerdeniz. Yalnız, gel görki, bazı hakemlerimiz bunları süistimal ediyor. Bizler Yüreğir Demirspor olarak daha iyi şeyler yapmak istiyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.