TÜRK BASIN BİRLİĞİ’NDEN, VALİ GÜL’E“HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

GÜNDEM 15.05.2019 - 13:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1704+ kez okundu.
 

TÜRK BASIN BİRLİĞİ’NDEN, VALİ GÜL’E“HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

    Türk Basın Birliği Gaziantep Şubesi Başkanı M. Erhan Durukan ve yeğeni Volkan Durukan, ikinci kez baba olan Gaziantep Valisi Davut Gül’ü makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” dediler. Dernek Başkanı Durukan; “Sayın Valim, yoğunluğunuz nedeniyle biraz geciktirdik. İkinci kez baba oldunuz!.. Allah, analı-babalı, sağlıklı, vatana millete hayırlı ve uzun ömürlü bir evlat eylesin. Türk Basın Birliği Derneği Gaziantep Şubesi olarak, zât-ı alilerinize ve eşinize evladınızın hayırlı olmasını dileriz” temennisinde bulundu. Çocuğunun isminin İbrahim İsmet olduğunu belirten Gaziantep Valisi Davut Gül ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sevincimize ortak olan herkese sonsuz teşekkür ederim. Rabbim vatana millete hayırlı evlat etsin” dedi. 

 

 

Türk Basın Birliği Gaziantep Şubesi Başkanı M. Erhan Durukan ve yeğeni Volkan Durukan, ikinci kez baba olan Gaziantep Valisi Davut Gül’ü makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” dediler.

Dernek Başkanı Durukan; “Sayın Valim, yoğunluğunuz nedeniyle biraz geciktirdik. İkinci kez baba oldunuz!.. Allah, analı-babalı, sağlıklı, vatana millete hayırlı ve uzun ömürlü bir evlat eylesin. Türk Basın Birliği Derneği Gaziantep Şubesi olarak, zât-ı alilerinize ve eşinize evladınızın hayırlı olmasını dileriz” temennisinde bulundu.

Çocuğunun isminin İbrahim İsmet olduğunu belirten Gaziantep Valisi Davut Gül ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sevincimize ortak olan herkese sonsuz teşekkür ederim. Rabbim vatana millete hayırlı evlat etsin” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.