TÜRK TRAKTÖR ‘GÜMÜŞ FABRİKA’YOLUNDA

11.08.2018 - 16:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2033+ kez okundu.
 

TÜRK TRAKTÖR ‘GÜMÜŞ FABRİKA’YOLUNDA

Dünya çapında disiplin ve kalite anlayışı ile Ankara ve Sakarya Erenler’deki her iki fabrikasında da WCM (World Class Manufacturing-Dünya Klasında Üretim) metodolojisinde ‘Bronz Seviye’ye sahip olan TürkTraktör, üretim sistemini ‘Gümüş Fabrika’ seviyesine taşımak için çalışmalarını sürdürüyor.
TürkTraktör, bu alandaki çalışmalarını da paylaşmak üzere, aralarında WCM uzmanları, CNH APAC (Asya Pasifik) Bölgesi Fabrikaları’ndan fabrika müdürleri ve iyileştirme mühendislerinin de bulunduğu bir ekibi, Ankara Fabrikası’nda düzenlenen WCM 2.0 Çalıştayı’nda konuk etti. Türk otomotiv sektörünün halen faaliyetteki en köklü üreticisi TürkTraktör, üretimde rekabet gücünü planlı bir şekilde iyileştirmeye ve geliştirmeye devam ediyor.Dünya Klasında Üretim (WCM) için tüm departmanların standartların yükseltilmesi hedefiyle birbirleriyle koordineli ve büyük bir uyum içinde çalıştığı TürkTraktör,2016 yılı Kasım ayında Ankara Fabrikası’nı ‘Bronz Fabrika’ seviyesine ulaştırmıştı. 2017 yılında, yani faaliyete başlamasından sadece 3 yıl gibi kısa bir süre sonra ‘Bronz Fabrika’ seviyesine ulaşan TürkTraktör Sakarya Erenler Fabrikası ise; kaydettiği bu başarı ile bu alanda bir rekora imza atmıştı.   TürkTraktör, Gümüş Seviye Yolunda İlerliyor Dünya Klasında Üretim kapsamında fabrikalarında yapılan çalışmalarla verimlilik, kalite ve iş güvenliği göstergelerinde çok yüksek artışlar sağlayan TürkTraktör, sürekli iyileştirme anlayışını önümüzdeki dönemde devreye alınacak projelere de yansıtarak; hızla gelişmeye ve şirketin sektördeki lider konumu sürdürmesi için çalışmalarına devam ediyor.TürkTraktör son olarak, CNH APAC (Asya Pasifik) Bölgesi Fabrikaları’ndan fabrika müdürleri, iyileştirme mühendisleri ve WCM uzmanlarından oluşan 25 kişilik bir ekibi, Ankara Fabrikası’nda düzenlenenWCM 2.0 Çalıştayı’nda konuk etti.Çalıştay kapsamında yapılan değerlendirmelerde TürkTraktör Fabrikaları, uygulamaları, iyileştirme örnekleri, bilgi birikimi ve süreçlerin zenginliği ile ziyaretçilerden büyük beğeni topladı. Yapılan çalışmalar sonrasında Ankara Fabrikası WCM 2.0 CNH APAC (Asya Pasifik) Bölgesi’nde‘Pilot Fabrika’ olarak seçildi. Ankara Fabrikası aynı zamanda Asya Pasifik Bölgesi’nde ‘çevre alanında’en yüksek puanı alan ilk fabrikada oldu.    
Dünya çapında disiplin ve kalite anlayışı ile Ankara ve Sakarya Erenler’deki her iki fabrikasında da WCM (World Class Manufacturing-Dünya Klasında Üretim) metodolojisinde ‘Bronz Seviye’ye sahip olan TürkTraktör, üretim sistemini ‘Gümüş Fabrika’ seviyesine taşımak için çalışmalarını sürdürüyor.

TürkTraktör, bu alandaki çalışmalarını da paylaşmak üzere, aralarında WCM uzmanları, CNH APAC (Asya Pasifik) Bölgesi Fabrikaları’ndan fabrika müdürleri ve iyileştirme mühendislerinin de bulunduğu bir ekibi, Ankara Fabrikası’nda düzenlenen WCM 2.0 Çalıştayı’nda konuk etti.

Türk otomotiv sektörünün halen faaliyetteki en köklü üreticisi TürkTraktör, üretimde rekabet gücünü planlı bir şekilde iyileştirmeye ve geliştirmeye devam ediyor.Dünya Klasında Üretim (WCM) için tüm departmanların standartların yükseltilmesi hedefiyle birbirleriyle koordineli ve büyük bir uyum içinde çalıştığı TürkTraktör,2016 yılı Kasım ayında Ankara Fabrikası’nı ‘Bronz Fabrika’ seviyesine ulaştırmıştı. 2017 yılında, yani faaliyete başlamasından sadece 3 yıl gibi kısa bir süre sonra ‘Bronz Fabrika’ seviyesine ulaşan TürkTraktör Sakarya Erenler Fabrikası ise; kaydettiği bu başarı ile bu alanda bir rekora imza atmıştı.

 

TürkTraktör, Gümüş Seviye Yolunda İlerliyor

Dünya Klasında Üretim kapsamında fabrikalarında yapılan çalışmalarla verimlilik, kalite ve iş güvenliği göstergelerinde çok yüksek artışlar sağlayan TürkTraktör, sürekli iyileştirme anlayışını önümüzdeki dönemde devreye alınacak projelere de yansıtarak; hızla gelişmeye ve şirketin sektördeki lider konumu sürdürmesi için çalışmalarına devam ediyor.TürkTraktör son olarak, CNH APAC (Asya Pasifik) Bölgesi Fabrikaları’ndan fabrika müdürleri, iyileştirme mühendisleri ve WCM uzmanlarından oluşan 25 kişilik bir ekibi, Ankara Fabrikası’nda düzenlenenWCM 2.0 Çalıştayı’nda konuk etti.Çalıştay kapsamında yapılan değerlendirmelerde TürkTraktör Fabrikaları, uygulamaları, iyileştirme örnekleri, bilgi birikimi ve süreçlerin zenginliği ile ziyaretçilerden büyük beğeni topladı. Yapılan çalışmalar sonrasında Ankara Fabrikası WCM 2.0 CNH APAC (Asya Pasifik) Bölgesi’nde‘Pilot Fabrika’ olarak seçildi. Ankara Fabrikası aynı zamanda Asya Pasifik Bölgesi’nde ‘çevre alanında’en yüksek puanı alan ilk fabrikada oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.