Türkiye’den 55 ülkeye tıbbi malzeme gitti

EKONOMİ 02.05.2020 - 07:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2070+ kez okundu.
 

Türkiye’den 55 ülkeye tıbbi malzeme gitti

Mustafa Varank, “G20 Dijital Ekonomi Bakanları” toplantısında yaptığı konuşmada, küresel ekonominin, “Büyük Buhran”dan bu yana en kötü yılı yaşayabileceğini ifade ederek, küresel işbirliğinin gerekliliğine dikkati çekti. Varank, şunları söyledi: “Bu krizden çıkabilmek için yapıcı ve sonuç odaklı bir yol haritası sunmalıyız. Bu dönemde, sorumsuz veya şeffaf davranmayan ülkeler için uluslararası bir hesap verebilirlik mekanizması oluşturmalıyız. Küresel dayanışmanın güçlü bir destekçisi olan Türkiye, 55 ülkeye tıbbi malzeme yardımı ulaştırdı. Dost ülkelere en iyi şekilde yardım etmeye devam edeceğiz.”

Mustafa Varank, “G20 Dijital Ekonomi Bakanları” toplantısında yaptığı konuşmada, küresel ekonominin, “Büyük Buhran”dan bu yana en kötü yılı yaşayabileceğini ifade ederek, küresel işbirliğinin gerekliliğine dikkati çekti. Varank, şunları söyledi:

“Bu krizden çıkabilmek için yapıcı ve sonuç odaklı bir yol haritası sunmalıyız. Bu dönemde, sorumsuz veya şeffaf davranmayan ülkeler için uluslararası bir hesap verebilirlik mekanizması oluşturmalıyız. Küresel dayanışmanın güçlü bir destekçisi olan Türkiye, 55 ülkeye tıbbi malzeme yardımı ulaştırdı. Dost ülkelere en iyi şekilde yardım etmeye devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.