Türkiye Finans’tan 65 yaş ve üzeri müşterilerine özel destek paketi

EKONOMİ 01.05.2020 - 10:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1411+ kez okundu.
 

Türkiye Finans’tan 65 yaş ve üzeri müşterilerine özel destek paketi

Hayata Katılım Bankası Türkiye Finans, ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ekonomik ve toplumsal fayda odaklı çalışmalarına devam ediyor. Müşterilerinin ve sağlık çalışanlarının hayatlarını kolaylaştıran ekonomi destek paketleri hayata geçiren Türkiye Finans, koronavirüs tedbirleri doğrultusunda ülkemizde sokağa çıkma yasağı uygulanan 65 yaş ve üzeri maaş müşterilerinin emekli maaşı ve ikramiye ödemelerinin evlerinde yapılabilmesini mümkün hale getiriyor.   Emekli maaşını Türkiye Finans’tan alan 65 yaş ve üzeri müşterilerin ödemeleri, yapacakları başvuru neticesinde evlerine kadar götürülüp nakit olarak teslim edilebiliyor. Adreste maaş teslimi için müşterilerin bölgesinde bulunan valilik veya kaymakamlığın oluşturduğu Vefa Sosyal Destek Grubu’na ulaşmaları yeterli oluyor. Acil sağlık destek hizmeti ve market alışverişi konusunda da avantajlar sunan paket kapsamında, konut, taşıt ve ihtiyaç finansmanlarına ait mevcut ödeme planları da ek bir kâr payı olmadan 2 ay ertelenebiliyor.    

Hayata Katılım Bankası Türkiye Finans, ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ekonomik ve toplumsal fayda odaklı çalışmalarına devam ediyor. Müşterilerinin ve sağlık çalışanlarının hayatlarını kolaylaştıran ekonomi destek paketleri hayata geçiren Türkiye Finans, koronavirüs tedbirleri doğrultusunda ülkemizde sokağa çıkma yasağı uygulanan 65 yaş ve üzeri maaş müşterilerinin emekli maaşı ve ikramiye ödemelerinin evlerinde yapılabilmesini mümkün hale getiriyor.

 

Emekli maaşını Türkiye Finans’tan alan 65 yaş ve üzeri müşterilerin ödemeleri, yapacakları başvuru neticesinde evlerine kadar götürülüp nakit olarak teslim edilebiliyor. Adreste maaş teslimi için müşterilerin bölgesinde bulunan valilik veya kaymakamlığın oluşturduğu Vefa Sosyal Destek Grubu’na ulaşmaları yeterli oluyor. Acil sağlık destek hizmeti ve market alışverişi konusunda da avantajlar sunan paket kapsamında, konut, taşıt ve ihtiyaç finansmanlarına ait mevcut ödeme planları da ek bir kâr payı olmadan 2 ay ertelenebiliyor.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.