Türkiye kısa video kampanyasıyla ‘sevgisini paylaştı’

28.12.2018 - 17:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1992+ kez okundu.
 

Türkiye kısa video kampanyasıyla ‘sevgisini paylaştı’

    TikTok ve Bir Dilek Tut Derneği işbirliğiyle çocukların hayalini gerçeğe dönüştürmek üzere başlatılan ‘Sevgini Paylaş’ kampanyası 40 milyon kişiye ulaştı. On gün boyunca 14 bini aşkın videonun paylaşıldığı kampanyadan elde edilen 40 bin TL’lik tutarla, çocukların hayallerinin kapıları aralandı. İstanbul, 27.12.2018- TikTok ve Bir Dilek Tut Derneği çocuklar için bir araya geldi.  14-23 Aralık tarihleri arasında ‘Sevgini Paylaş’ etiketiyle başlatılan kampanyayla TikTok uygulaması üzerinden paylaşılan 14bini aşkın video kampanya süresi boyunca 40 milyonu aşkın kişiye ulaştı. TikTok kullanıcılarının kampanyaya özel tasarlanan kalpli etiketlerle ‘sevgisini paylaştığı’ videolar milyonlarca insan tarafından yoğun ilgi gördü. TikTok’un videolarıyla sevgisini paylaşan kullanıcıların kampanyaya verdiği destekle 5 hasta çocuğun dileği gerçeğe dönüştü. TikTok’ta sevgi paylaşıldıkça çoğaldı TikTok, ‘Sevgi Paylaştıkça Artar’ etiketiyle paylaşım yapan ve en iyi farkındalığı yaratan 15 popüler videoyu ödüllendirerek TikTok sayfasında duyurdu. TikTok kullanıcılarının da beğenileriyle üst sıralara çıkan videolardan TikTok uygulaması üzerinden paylaşılan 5 videonun yanı sıra, diğer sosyal medya platformları üzerinden paylaşılan 10 video da ödül almaya hak kazandı.

 

 

TikTok ve Bir Dilek Tut Derneği işbirliğiyle çocukların hayalini gerçeğe dönüştürmek üzere başlatılan ‘Sevgini Paylaş’ kampanyası 40 milyon kişiye ulaştı. On gün boyunca 14 bini aşkın videonun paylaşıldığı kampanyadan elde edilen 40 bin TL’lik tutarla, çocukların hayallerinin kapıları aralandı.

İstanbul, 27.12.2018- TikTok ve Bir Dilek Tut Derneği çocuklar için bir araya geldi.  14-23 Aralık tarihleri arasında ‘Sevgini Paylaş’ etiketiyle başlatılan kampanyayla TikTok uygulaması üzerinden paylaşılan 14bini aşkın video kampanya süresi boyunca 40 milyonu aşkın kişiye ulaştı. TikTok kullanıcılarının kampanyaya özel tasarlanan kalpli etiketlerle ‘sevgisini paylaştığı’ videolar milyonlarca insan tarafından yoğun ilgi gördü. TikTok’un videolarıyla sevgisini paylaşan kullanıcıların kampanyaya verdiği destekle 5 hasta çocuğun dileği gerçeğe dönüştü.

TikTok’ta sevgi paylaşıldıkça çoğaldı

TikTok, ‘Sevgi Paylaştıkça Artar’ etiketiyle paylaşım yapan ve en iyi farkındalığı yaratan 15 popüler videoyu ödüllendirerek TikTok sayfasında duyurdu. TikTok kullanıcılarının da beğenileriyle üst sıralara çıkan videolardan TikTok uygulaması üzerinden paylaşılan 5 videonun yanı sıra, diğer sosyal medya platformları üzerinden paylaşılan 10 video da ödül almaya hak kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.