Türkiye’nin seçkin kurumu; ATOSEV

GÜNDEM 03.10.2019 - 13:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1312+ kez okundu.
 

Türkiye’nin seçkin kurumu; ATOSEV

  Adana Ticaret Odası (ATO) tarafından 1965 yılında başarılı, ancak, maddi durumları yetersiz öğrencilerin desteklenmesi amacıyla kurulan Adana Ticaret Odası Sosyal Hizmetler ve Eğitim Vakfı (ATOSEV) aradan geçen 54 yıllık süreçte 20 bini aşkın öğrenciye burs imkanı sunabilmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor. Adana’da ikamet eden maddi desteğe muhtaç bin 703 başarılı öğrenciye burs verildiğini belirten ATOSEV Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Hatipoğlu, “2018-2019 eğitim ve öğretim yılı sonunda 76’sı tıp, 72’si eğitim, 51’i iktisadi ve idari bilimler, 48’i mühendislik, 47’si sağlık bilimleri, 11’i Diş Hekimliği, 9’u Hukuk Fakültesi, 53’ü Meslek Yüksekokulu ile diğer fakülteler olmak üzere toplam 367 öğrencimizin mezuniyetlerinin sevincini yaşadık” dedi. ADANA’NIN GÖZ BEBEĞİ ATOSEV’in burs verdiği öğrenci sayısının büyüklüğü bakımından Türkiye’nin en seçkin kurumları arasında yer aldığı gibi, ülkemizin, Çukurova’nın ve Adana’nın göz bebeği haline geldiğini vurgulayan Hatipoğlu, şöyle konuştu: “ATOSEV, eğitime verilen desteğin geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza, dolayısıyla geleceğimize yapılan en güzel yatırım olduğuna inanmakta ve çalışmalarını bu düşünceler doğrultusunda fazladan bir tek öğrenciye bile burs sağlayabilme gayreti ve titizliğiyle aralıksız sürdürmektedir. ATOSEV’in en öncelikli hedefi, Adana’nın Çukurova’nın ve Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretecek kapasitedeki gençlerin en iyi eğitimi almalarına katkıda bulunmaktır. Çünkü, bilgi ve eğitime destek vererek, çağdaş, donanımlı, üretken, ülkemizin yüz akı insanların yetişmesine katkıda bulunmak, bu ülkede yaşayan herkesin üzerine düşen en anlamlı görevdir. ATOSEV’in eğitim ışığı bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Adana’dan Türkiye’yi aydınlatmaya devam edecektir. Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımla birlikte ATOSEV’in ilk kurulduğu andaki heyecan ve şevki taşıyarak bu ulvi görevi en iyi şekilde yerine getirmenin çabası içerisindeyiz. Bu düşünce doğrultusunda önümüzdeki dönemde Adana Ticaret Odası’nın tüm üyeleri ve halkımızın desteğini de arkamıza alarak, hayata geçireceğimiz projelerle burslu öğrenci sayımızı daha da artırabilmenin gayreti ve kararlılığında olacağız. Bu anlamda ülkemizdeki tüm hayırseverleri maddi ve manevi imkanlarıyla vakfımıza destek olmaya davet ediyoruz. ATOSEV, 54 yıldır olduğu gibi inşallah nice 54 yıllar boyunca genç beyinlerin yetişmelerine ve topluma hizmet edebilmelerine katkıda bulunacaktır.”

 

Adana Ticaret Odası (ATO) tarafından 1965 yılında başarılı, ancak, maddi durumları yetersiz öğrencilerin desteklenmesi amacıyla kurulan Adana Ticaret Odası Sosyal Hizmetler ve Eğitim Vakfı (ATOSEV) aradan geçen 54 yıllık süreçte 20 bini aşkın öğrenciye burs imkanı sunabilmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.

Adana’da ikamet eden maddi desteğe muhtaç bin 703 başarılı öğrenciye burs verildiğini belirten ATOSEV Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Hatipoğlu, “2018-2019 eğitim ve öğretim yılı sonunda 76’sı tıp, 72’si eğitim, 51’i iktisadi ve idari bilimler, 48’i mühendislik, 47’si sağlık bilimleri, 11’i Diş Hekimliği, 9’u Hukuk Fakültesi, 53’ü Meslek Yüksekokulu ile diğer fakülteler olmak üzere toplam 367 öğrencimizin mezuniyetlerinin sevincini yaşadık” dedi.

ADANA’NIN GÖZ BEBEĞİ

ATOSEV’in burs verdiği öğrenci sayısının büyüklüğü bakımından Türkiye’nin en seçkin kurumları arasında yer aldığı gibi, ülkemizin, Çukurova’nın ve Adana’nın göz bebeği haline geldiğini vurgulayan Hatipoğlu, şöyle konuştu:

“ATOSEV, eğitime verilen desteğin geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza, dolayısıyla geleceğimize yapılan en güzel yatırım olduğuna inanmakta ve çalışmalarını bu düşünceler doğrultusunda fazladan bir tek öğrenciye bile burs sağlayabilme gayreti ve titizliğiyle aralıksız sürdürmektedir. ATOSEV’in en öncelikli hedefi, Adana’nın Çukurova’nın ve Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretecek kapasitedeki gençlerin en iyi eğitimi almalarına katkıda bulunmaktır. Çünkü, bilgi ve eğitime destek vererek, çağdaş, donanımlı, üretken, ülkemizin yüz akı insanların yetişmesine katkıda bulunmak, bu ülkede yaşayan herkesin üzerine düşen en anlamlı görevdir. ATOSEV’in eğitim ışığı bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Adana’dan Türkiye’yi aydınlatmaya devam edecektir. Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımla birlikte ATOSEV’in ilk kurulduğu andaki heyecan ve şevki taşıyarak bu ulvi görevi en iyi şekilde yerine getirmenin çabası içerisindeyiz. Bu düşünce doğrultusunda önümüzdeki dönemde Adana Ticaret Odası’nın tüm üyeleri ve halkımızın desteğini de arkamıza alarak, hayata geçireceğimiz projelerle burslu öğrenci sayımızı daha da artırabilmenin gayreti ve kararlılığında olacağız. Bu anlamda ülkemizdeki tüm hayırseverleri maddi ve manevi imkanlarıyla vakfımıza destek olmaya davet ediyoruz. ATOSEV, 54 yıldır olduğu gibi inşallah nice 54 yıllar boyunca genç beyinlerin yetişmelerine ve topluma hizmet edebilmelerine katkıda bulunacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.