TÜRKİYE ŞAMPİYONLARINA MADALYA

SPOR 22.06.2017 - 11:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2086+ kez okundu.
 

TÜRKİYE ŞAMPİYONLARINA MADALYA

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, U17 Türkiye şampiyonu Yüksel Gençlikspor oyuncularına madalya verdi.
Sözlü, oyuncuların bu başarısının madalya ile geçiştirilemeyecek kadar büyük olduğunu ifade ederek farklı hediyelerle de taltif edileceklerini söyledi. Sözlü, gelecek yıl kulübün tüm ihtiyaçlarını karşılayacakları sözü verdi. Yüksel Gençlikspor oyuncularına madalyalarını Başkan Sözlü’nün yanı sıra, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri ve Adana Demirspor’un yeni Teknik Patronu Giray Bulak taktı. Yüksel Gençlik Spor Kulübü yöneticileri de, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu’na plaket verip teşekkür etti. Bu arada, Başkan Sözlü ile Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu, yeni teknik heyetteki Giray Bulak ve yardımcıları ile önceki Başkan Sedat Sözlü çiçek verdi.  
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, U17 Türkiye şampiyonu Yüksel Gençlikspor oyuncularına madalya verdi.

Sözlü, oyuncuların bu başarısının madalya ile geçiştirilemeyecek kadar büyük olduğunu ifade ederek farklı hediyelerle de taltif edileceklerini söyledi. Sözlü, gelecek yıl kulübün tüm ihtiyaçlarını karşılayacakları sözü verdi. Yüksel Gençlikspor oyuncularına madalyalarını Başkan Sözlü’nün yanı sıra, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri ve Adana Demirspor’un yeni Teknik Patronu Giray Bulak taktı.

Yüksel Gençlik Spor Kulübü yöneticileri de, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu’na plaket verip teşekkür etti. Bu arada, Başkan Sözlü ile Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu, yeni teknik heyetteki Giray Bulak ve yardımcıları ile önceki Başkan Sedat Sözlü çiçek verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.