TÜRKİYE'Yİ TEHDİT EDEN GELİŞMELERİ ANLATTI

SİYASET 27.09.2017 - 11:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1981+ kez okundu.
 

TÜRKİYE'Yİ TEHDİT EDEN GELİŞMELERİ ANLATTI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Sertan Duran, “Aziz milletimiz; milli hislere tercüman olan, milli tepkiye öncü olan, yol gösteren Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye dua etmektedir.” dedi.
MHP Adana İl Yönetim Kurulu, İl Başkanı Sertan Duran idaresinde gerçekleştirdiği olağan toplantısında gündemde yer alan konular üzerinde istişarede bulundu. Öne çıkan değişik başlıkların müzakere edildiği toplantıda, ülke gündemine atıfta bulunularak birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapıldı. TÜRKİYE’Yİ TEHDİT EDEN GELİŞMELER İl Başkanı Sertan Duran, “Ülke ve millet olarak içeride ve dışarıda son derece önemli, çözüm bekleyen sorunları birlikte yaşıyoruz. İçeride birliğimizi hedef alan terör, beraberinde etnik ve inanç temelinde üretilen fitnelerin yanı sıra dışarıdan da yine ülkemizin bütünlüğüne yönelik düşmanca hazırlıklar, Kuzey Irak’ta Barzani çetesinin yasa dışı referandumu; tüm bunlar milli güvenliğimizi, üniter yapımızı ve iç barışı tehdit eden gelişmelerdir.” ifadesini kullandı. MİLLETİMİZ BAHÇELİ’YE DUA ETMEKTEDİR Duran, devamla şunları söyledi: “İçinde bulunduğumuz ağır sorunların öneminden hareketle Türkiye bir çıkış yolu aramış, diğer taraftan birlik ve bütünlüğün korunması elzem görülmüştür. Sorun sadece siyasi iktidarın değil, 80 milyonun meselesidir. Meseleye her zaman bu şuurla bakan, milli hassasiyetin en yüksek derecede temsilcisi olan Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, gerek içeride gerekse dışarıdaki yakıcı ve yıkıcı sorunlara karşı örnek devlet adamı duruşuyla, bilge kimliğiyle reçeteler üretmiş; devletimize, milletimize ışık tutmuştur. Allah O’ndan razı olsun. Aziz milletimiz de, milli hislere tercüman olan, milli tepkiye öncü olan, yol gösteren Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye dua etmektedir.” BU YOLUN HARİCİ ÇIKMAZ SOKAKTIR “Bu yolun dışında hayır yoktur” diyen MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, “Bu yolun harici çıkmaz sokaktır. Milletimiz bunu görmüş ve inanmıştır. ‘Devlet Bahçeli diyorsa doğrudur’ diyen milyonlara yeni milyonlar eklenmiştir. Bizler de birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek, MHP’ye bağlanan umutları mutlak surette gerçekleştirmek durumundayız. Türkiye olarak inşallah daha güçlü, daha mutlu günleri birlikte göreceğiz.” şeklinde konuştu. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Sertan Duran, “Aziz milletimiz; milli hislere tercüman olan, milli tepkiye öncü olan, yol gösteren Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye dua etmektedir.” dedi.

MHP Adana İl Yönetim Kurulu, İl Başkanı Sertan Duran idaresinde gerçekleştirdiği olağan toplantısında gündemde yer alan konular üzerinde istişarede bulundu. Öne çıkan değişik başlıkların müzakere edildiği toplantıda, ülke gündemine atıfta bulunularak birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapıldı.

TÜRKİYE’Yİ TEHDİT EDEN GELİŞMELER

İl Başkanı Sertan Duran, “Ülke ve millet olarak içeride ve dışarıda son derece önemli, çözüm bekleyen sorunları birlikte yaşıyoruz. İçeride birliğimizi hedef alan terör, beraberinde etnik ve inanç temelinde üretilen fitnelerin yanı sıra dışarıdan da yine ülkemizin bütünlüğüne yönelik düşmanca hazırlıklar, Kuzey Irak’ta Barzani çetesinin yasa dışı referandumu; tüm bunlar milli güvenliğimizi, üniter yapımızı ve iç barışı tehdit eden gelişmelerdir.” ifadesini kullandı.

MİLLETİMİZ BAHÇELİ’YE DUA ETMEKTEDİR

Duran, devamla şunları söyledi:

“İçinde bulunduğumuz ağır sorunların öneminden hareketle Türkiye bir çıkış yolu aramış, diğer taraftan birlik ve bütünlüğün korunması elzem görülmüştür. Sorun sadece siyasi iktidarın değil, 80 milyonun meselesidir. Meseleye her zaman bu şuurla bakan, milli hassasiyetin en yüksek derecede temsilcisi olan Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, gerek içeride gerekse dışarıdaki yakıcı ve yıkıcı sorunlara karşı örnek devlet adamı duruşuyla, bilge kimliğiyle reçeteler üretmiş; devletimize, milletimize ışık tutmuştur. Allah O’ndan razı olsun. Aziz milletimiz de, milli hislere tercüman olan, milli tepkiye öncü olan, yol gösteren Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye dua etmektedir.”

BU YOLUN HARİCİ ÇIKMAZ SOKAKTIR

“Bu yolun dışında hayır yoktur” diyen MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, “Bu yolun harici çıkmaz sokaktır. Milletimiz bunu görmüş ve inanmıştır. ‘Devlet Bahçeli diyorsa doğrudur’ diyen milyonlara yeni milyonlar eklenmiştir. Bizler de birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek, MHP’ye bağlanan umutları mutlak surette gerçekleştirmek durumundayız. Türkiye olarak inşallah daha güçlü, daha mutlu günleri birlikte göreceğiz.” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.