Türkiye yok, Çin, Almanya var

DÜNYA 30.05.2020 - 10:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2116+ kez okundu.
 

Türkiye yok, Çin, Almanya var

Yunanistan, 15 Haziran’dan itibaren, 29 ülkeden Covid 19 testi ve karantina mecburiyeti olmadan turist kabul edecek. Yayınlanan listede, Çin, Almanya, İsrail ve tüm Balkan ülkeleri yer alırken, Türkiye, İtalya, ABD, İspanya ve İngiltere bulunmuyor. Hazırlanan listede yer alan ülke vatandaşlarının sadece havayolu ile Atina ve Selanik’e gelmelerine izin veriliyor. Turizm Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, listenin başka ülkelerin de katılımı ile 1 Temmuz’da genişletileceği belirtildi. Koronavirüsten düne kadar 175 kişinin hayatını kaybettiği Yunanistan’ı geçen yıl 33 milyon turist ziyaret etmişti.

Yunanistan, 15 Haziran’dan itibaren, 29 ülkeden Covid 19 testi ve karantina mecburiyeti olmadan turist kabul edecek.

Yayınlanan listede, Çin, Almanya, İsrail ve tüm Balkan ülkeleri yer alırken, Türkiye, İtalya, ABD, İspanya ve İngiltere bulunmuyor. Hazırlanan listede yer alan ülke vatandaşlarının sadece havayolu ile Atina ve Selanik’e gelmelerine izin veriliyor. Turizm Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, listenin başka ülkelerin de katılımı ile 1 Temmuz’da genişletileceği belirtildi. Koronavirüsten düne kadar 175 kişinin hayatını kaybettiği Yunanistan’ı geçen yıl 33 milyon turist ziyaret etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.