“TUTARSA; YİNE YAZARIM”

GÜNDEM 02.10.2017 - 15:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1760+ kez okundu.
 

“TUTARSA; YİNE YAZARIM”

İlk kitabı yayımlanan ünlü iş adamı Tarkan Kulak, yazarlık serüveni için konuştu:
  Adana Ticaret Odası (ATO) Meclis Başkanı Tarkan Kulak, babası Sıtkı Kulak’a ithafen yazdığı “Adana için birlikte kalkınma yolunda” isimli kitabını tanıttı. Kulak, yazarlık serüveninin ilk kitabı için “Tutarsa, yeni baskı yaptırır, yine yazarım” dedi. Babası Sıtkı Kulak’ın, “Herkes haddini bilecek” sözünü ise ‘prensip’ edindiğini söyledi. ATO seçimlerinde başkan adaylığını da açıklayan Kulak İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Tarkan Kulak, Adana’nın ticaret ve sosyo-kültürel hayatına ilişkin sorunları ve çözüm önerilerine yönelik düşüncelerini içeren; kalkınma, teknoloji ve markalaşma temalı yazılarından derlediği kitabını HiltonSa Oteli’nde geniş katılımlı basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu. GENÇ GİRİŞİMCİLERE İLHAM KAYNAĞI OLSUN Kulak,  ATO’nun yaklaşık 13 yıldır çeşitli kademelerinde aktif görev aldığını hatırlatarak, iş hayatında elde ettiği tecrübelerinden edindiği bilgileri kitapta topladığını kaydetti. Kitabın; iş hayatına atılacak genç girişimcilere ilham kaynağı olacağını kaydeden Kulak, “Ailemden aldığım iş yapma kültürünün ışığında aile ve sosyal ilişkilerimde, işlerimde, diplomatik ilişkilerimde, her şeyin daha iyiye gitmesi için gereken şeyleri seçmeye ve onlar üzerinden hayatı yaşamaya büyük önem vermek gerektiğine inanıyorum” diye konuştu.  ADANA’NIN KALKINMASINA KATKI SAĞLAMAK ADINA YAZDIM Kazakistan’ın Adana Fahri Konsolosu da olan Tarkan Kulak, kitapta; Adana’nın ticareti, sosyo-kültürel hayatı ve bunlarla ilgili darboğazlara, sorunlara yönelik çözüm önerileriyle daha iyiyi elde etmeye dönük bakış açılarını içeren, sair zamanlara ait yazılarının yer aldığına dikkat çekti. Tarkan Kulak, şunları kaydetti: “Kitapta yer alan yazılarımın hepsinde ana tema altında Adana kenti, toplumun gelişmesi, kalkınma, teknoloji ve markalaşma gibi alt kavramlar bulunuyor. Bu yazıları, Adana’nın ve ülkemizin kalkınmasına, markalaşmasına kafa yoran Adanalılara ve ilgili kişilere farklı bir bakış açısı verebileceği; iyi ve olumlu fikirler geliştirmek isteyen genç kardeşlerime de ilham verebileceği duygu ve düşüncesiyle, bir kitap şeklinde derlemeye karar verdim. Bu kararımın oluşmasında ve üretim sürecinde katkısı olanlara, emeği geçenlere teşekkür ediyorum."   KİTAP YAZMAK İNŞAAT YAPMAK GİBİ Basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Kulak, gazeteciler için kitabını imzaladı, fotoğraf çektirdi. Kulak, Gazipaşa Kitapsan’da gerçekleştirdiği imza gününde ise okuyucularıyla buluştu. Kulak, bir gazetecinin ekonomiyle ilgili sorusuna, Türkiye’nin kurtuluşunun yükte hafif pahada ağır üretimler yapması olduğunu dile getirdi. Kitap çıkarmanın inşaat yapmak gibi olduğunu anlatan ünlü müteahhit, ikisinin de bir proje dahilinde gerçekleştirildiğini sözlerine ekledi. (EGEMEN)  
İlk kitabı yayımlanan ünlü iş adamı Tarkan Kulak, yazarlık serüveni için konuştu:

 

Adana Ticaret Odası (ATO) Meclis Başkanı Tarkan Kulak, babası Sıtkı Kulak’a ithafen yazdığı “Adana için birlikte kalkınma yolunda” isimli kitabını tanıttı. Kulak, yazarlık serüveninin ilk kitabı için “Tutarsa, yeni baskı yaptırır, yine yazarım” dedi. Babası Sıtkı Kulak’ın, “Herkes haddini bilecek” sözünü ise ‘prensip’ edindiğini söyledi.

ATO seçimlerinde başkan adaylığını da açıklayan Kulak İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Tarkan Kulak, Adana’nın ticaret ve sosyo-kültürel hayatına ilişkin sorunları ve çözüm önerilerine yönelik düşüncelerini içeren; kalkınma, teknoloji ve markalaşma temalı yazılarından derlediği kitabını HiltonSa Oteli’nde geniş katılımlı basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu.

GENÇ GİRİŞİMCİLERE İLHAM KAYNAĞI OLSUN

Kulak,  ATO’nun yaklaşık 13 yıldır çeşitli kademelerinde aktif görev aldığını hatırlatarak, iş hayatında elde ettiği tecrübelerinden edindiği bilgileri kitapta topladığını kaydetti. Kitabın; iş hayatına atılacak genç girişimcilere ilham kaynağı olacağını kaydeden Kulak, “Ailemden aldığım iş yapma kültürünün ışığında aile ve sosyal ilişkilerimde, işlerimde, diplomatik ilişkilerimde, her şeyin daha iyiye gitmesi için gereken şeyleri seçmeye ve onlar üzerinden hayatı yaşamaya büyük önem vermek gerektiğine inanıyorum” diye konuştu. 

ADANA’NIN KALKINMASINA KATKI SAĞLAMAK ADINA YAZDIM

Kazakistan’ın Adana Fahri Konsolosu da olan Tarkan Kulak, kitapta; Adana’nın ticareti, sosyo-kültürel hayatı ve bunlarla ilgili darboğazlara, sorunlara yönelik çözüm önerileriyle daha iyiyi elde etmeye dönük bakış açılarını içeren, sair zamanlara ait yazılarının yer aldığına dikkat çekti. Tarkan Kulak, şunları kaydetti: “Kitapta yer alan yazılarımın hepsinde ana tema altında Adana kenti, toplumun gelişmesi, kalkınma, teknoloji ve markalaşma gibi alt kavramlar bulunuyor. Bu yazıları, Adana’nın ve ülkemizin kalkınmasına, markalaşmasına kafa yoran Adanalılara ve ilgili kişilere farklı bir bakış açısı verebileceği; iyi ve olumlu fikirler geliştirmek isteyen genç kardeşlerime de ilham verebileceği duygu ve düşüncesiyle, bir kitap şeklinde derlemeye karar verdim. Bu kararımın oluşmasında ve üretim sürecinde katkısı olanlara, emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

 

KİTAP YAZMAK İNŞAAT YAPMAK GİBİ

Basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Kulak, gazeteciler için kitabını imzaladı, fotoğraf çektirdi. Kulak, Gazipaşa Kitapsan’da gerçekleştirdiği imza gününde ise okuyucularıyla buluştu. Kulak, bir gazetecinin ekonomiyle ilgili sorusuna, Türkiye’nin kurtuluşunun yükte hafif pahada ağır üretimler yapması olduğunu dile getirdi. Kitap çıkarmanın inşaat yapmak gibi olduğunu anlatan ünlü müteahhit, ikisinin de bir proje dahilinde gerçekleştirildiğini sözlerine ekledi. (EGEMEN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.