TÜYAP ile CitiPR iş birliği yaptı!

24.02.2018 - 09:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2003+ kez okundu.
 

TÜYAP ile CitiPR iş birliği yaptı!

    Stratejik iletişim danışmanlığı konusunda hizmet veren CitiPR, Tüyap Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri’ni müşteri portföyüne ekledi. Sektörünün öncü firması TÜYAP, iletişim alanındaki etkinliğini ve marka bilinirliğini artırmak için CitiPR ile el sıkıştı. CitiPR, TÜYAP’ta 22-25 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleşecek İstanbul Oyuncak Fuarı ve 29 Mart-1 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Değirmen Makineleri Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı’nın (World Mill Tech Fuarı) iletişim çalışmalarını yürütecek. Türkiye’de fuarcılık sektörünü 1979 yılında düzenli bir ticari faaliyet olarak ülkemizin gündemine sokan TÜYAP, kuruluşundan bugüne kadar yurt içinde bin 618 ve yurt dışında 38 ülkede 177 fuar düzenledi. 123 ülkeden 302 bin 436 katılımcı kuruluşa, 200 ülkeden 55 milyon 722 bin 878 ziyaretçiye ev sahipliği yapan TÜYAP, Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruluşu olarak hizmet veriyor. TÜYAP Grubu, 100’ü aşkın meslek örgütü ile uzun vadeli iş birlikleri yaparak, Türkiye’de sahip olduğu ve işlettiği 6 fuar merkezi, yurt içinde 14, yurt dışında 6 ofisi ile düzenli ihtisas fuarları hazırlıyor. Derya Aslan tarafından 2011’de kurulan CitiPR ise, genç ve dinamik kadrosuyla markalara etkinlik, itibar yönetimi, iletişim konularında 360 derece bakış açısıyla danışmanlık yapıyor. CitiPR’ın hizmet verdiği marka ve kuruluşlar şöyle sıralanıyor: Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) Beykoz Üniversitesi Yön Koleji Parıltım Yemek Bodrum Pier Yaşam Bankası Emse Newell Brands; Parker, rOtring, Sharpie, Papermate Türkiye Üstün Zekâlı ve Dâhi Çocuklar Eğitim Vakfı (TÜZDEV)  

 

 

Stratejik iletişim danışmanlığı konusunda hizmet veren CitiPR, Tüyap Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri’ni müşteri portföyüne ekledi. Sektörünün öncü firması TÜYAP, iletişim alanındaki etkinliğini ve marka bilinirliğini artırmak için CitiPR ile el sıkıştı. CitiPR, TÜYAP’ta 22-25 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleşecek İstanbul Oyuncak Fuarı ve 29 Mart-1 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Değirmen Makineleri Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı’nın (World Mill Tech Fuarı) iletişim çalışmalarını yürütecek.

Türkiye’de fuarcılık sektörünü 1979 yılında düzenli bir ticari faaliyet olarak ülkemizin gündemine sokan TÜYAP, kuruluşundan bugüne kadar yurt içinde bin 618 ve yurt dışında 38 ülkede 177 fuar düzenledi. 123 ülkeden 302 bin 436 katılımcı kuruluşa, 200 ülkeden 55 milyon 722 bin 878 ziyaretçiye ev sahipliği yapan TÜYAP, Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruluşu olarak hizmet veriyor. TÜYAP Grubu, 100’ü aşkın meslek örgütü ile uzun vadeli iş birlikleri yaparak, Türkiye’de sahip olduğu ve işlettiği 6 fuar merkezi, yurt içinde 14, yurt dışında 6 ofisi ile düzenli ihtisas fuarları hazırlıyor.

Derya Aslan tarafından 2011’de kurulan CitiPR ise, genç ve dinamik kadrosuyla markalara etkinlik, itibar yönetimi, iletişim konularında 360 derece bakış açısıyla danışmanlık yapıyor. CitiPR’ın hizmet verdiği marka ve kuruluşlar şöyle sıralanıyor:

  • Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD)
  • Beykoz Üniversitesi
  • Yön Koleji
  • Parıltım Yemek
  • Bodrum Pier
  • Yaşam Bankası
  • Emse
  • Newell Brands; Parker, rOtring, Sharpie, Papermate
  • Türkiye Üstün Zekâlı ve Dâhi Çocuklar Eğitim Vakfı (TÜZDEV)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.