Uçar, AKAMDER’e projelerini anlattı

GÜNDEM 03.12.2017 - 15:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1350+ kez okundu.
 

Uçar, AKAMDER’e projelerini anlattı

ADANA - Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Şehmus Uçar, kısa adı AKAMDER olan Adana Kamu Müteahhitleri Birliği’ni ziyaret etti. Birlik Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Şehmus Uçar, adaylığa layık görülüp, halkın teveccühüyle de  göreve seçilmesi halinde Seyhan'ı baştan inşa edeceğini söyledi. En önem verdiği projelerden olan ‘Kentsel Dönüşüme’ değinen Uçar, vatandaşı hiçbir zaman mağdur etmeden Güney Mahallelerden başlayarak büyük bir kentsel dönüşümün altına imza atacaklarını vurguladı. Uçar, "Belediye başkanı seçildiğimiz andan itibaren ilk 5 ayımızda kentsel dönüşümün temellerini atacağız. Ve bizim yapacak olduğumuz kentsel dönüşün hayal dünyasında değil gerçek hayatta uygulayacağımız örnek olacak bir proje olacak" şeklinde konuştu. TOKİ İLE DEĞİL ADANALI MÜTEAHHİTLERLE ÇALIŞILACAK Seyhan'a TOKİ'yi sokmayacaklarını ve Adana'da ki müteahhitlerle çalışacaklarını ifade eden Şehmus Uçar, ‘’Bina yıkıp yerine yeni bina yapmak kentsel dönüşüm değildir bu yalnızca yenileme yapmaktır. Kentsel dönüşümde bunun içerisinde sosyal projeler ve halka hizmet edecek her ayrıntıyı koyacağız. Bu kentsel dönüşüm projesinde Adanalı müteahhitlerimizle çalışacağımız için işsizliği de bir nebze olsun indirmiş olacağız’’ dedi. VATANDAŞ ÇARPIK KENTLEŞMEDEN ŞİKAYETÇİ Vatandaşların özellikle çarpık kentleşmeden şikayetçi olduğunun altını çizen Uçar, şöyle konuştu;  ‘’Sokaklar dar, alt yapı yetersiz. Ve vatandaşların ailecek gidip oturup sohbet edip gezebilecekleri mekanları olmadığından şikayet ediyorlar. Yalnızca Büyükşehir Belediyesi'nin bu konuda çalışmaları olduğunu ilçe belediyesinin yetersiz olduğunu ifade ediyorlar. Benden bu konuda özel ricada bulunup ailecek oturup sohbet edebilecekleri yerlerin olmasını istiyorlar. Biz de öyle bir proje çıkarttık ki;  Yapacağımız parklarda çocuklarımızın oyun alanlarının yanı sıra, el becerilerini geliştirebilecekleri atölyeler, kitap okuyacakları kütüphaneler ve okul öncesi eğitimlerin verileceği, gençlik merkezlerinin kurulacağı ve ailelerin birlikte oturup sohbet edebilecekleri yerler inşa edilecek’’ Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ise Adana’nın daha yaşanabilir bir kent olması için uğraş verdiklerini, aynı amaçta olan herkesi desteklediklerini söyledi. Adana’nın prestij yapılara ihtiyacı olduğunu belirten Mustafa Karslıoğlu, prestijli binaların, müteahhitlerin başarısını göstereceği gibi, kentin yaşanılabilirlik seviyesine de olumlu katkı sunacağını dile getirdi.  

ADANA - Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Şehmus Uçar, kısa adı AKAMDER olan Adana Kamu Müteahhitleri Birliği’ni ziyaret etti. Birlik Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Şehmus Uçar, adaylığa layık görülüp, halkın teveccühüyle de  göreve seçilmesi halinde Seyhan'ı baştan inşa edeceğini söyledi. En önem verdiği projelerden olan ‘Kentsel Dönüşüme’ değinen Uçar, vatandaşı hiçbir zaman mağdur etmeden Güney Mahallelerden başlayarak büyük bir kentsel dönüşümün altına imza atacaklarını vurguladı. Uçar, "Belediye başkanı seçildiğimiz andan itibaren ilk 5 ayımızda kentsel dönüşümün temellerini atacağız. Ve bizim yapacak olduğumuz kentsel dönüşün hayal dünyasında değil gerçek hayatta uygulayacağımız örnek olacak bir proje olacak" şeklinde konuştu.

TOKİ İLE DEĞİL ADANALI MÜTEAHHİTLERLE ÇALIŞILACAK

Seyhan'a TOKİ'yi sokmayacaklarını ve Adana'da ki müteahhitlerle çalışacaklarını ifade eden Şehmus Uçar, ‘’Bina yıkıp yerine yeni bina yapmak kentsel dönüşüm değildir bu yalnızca yenileme yapmaktır. Kentsel dönüşümde bunun içerisinde sosyal projeler ve halka hizmet edecek her ayrıntıyı koyacağız. Bu kentsel dönüşüm projesinde Adanalı müteahhitlerimizle çalışacağımız için işsizliği de bir nebze olsun indirmiş olacağız’’ dedi.

VATANDAŞ ÇARPIK KENTLEŞMEDEN ŞİKAYETÇİ

Vatandaşların özellikle çarpık kentleşmeden şikayetçi olduğunun altını çizen Uçar, şöyle konuştu;  ‘’Sokaklar dar, alt yapı yetersiz. Ve vatandaşların ailecek gidip oturup sohbet edip gezebilecekleri mekanları olmadığından şikayet ediyorlar. Yalnızca Büyükşehir Belediyesi'nin bu konuda çalışmaları olduğunu ilçe belediyesinin yetersiz olduğunu ifade ediyorlar. Benden bu konuda özel ricada bulunup ailecek oturup sohbet edebilecekleri yerlerin olmasını istiyorlar. Biz de öyle bir proje çıkarttık ki;  Yapacağımız parklarda çocuklarımızın oyun alanlarının yanı sıra, el becerilerini geliştirebilecekleri atölyeler, kitap okuyacakları kütüphaneler ve okul öncesi eğitimlerin verileceği, gençlik merkezlerinin kurulacağı ve ailelerin birlikte oturup sohbet edebilecekleri yerler inşa edilecek’’ Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ise Adana’nın daha yaşanabilir bir kent olması için uğraş verdiklerini, aynı amaçta olan herkesi desteklediklerini söyledi. Adana’nın prestij yapılara ihtiyacı olduğunu belirten Mustafa Karslıoğlu, prestijli binaların, müteahhitlerin başarısını göstereceği gibi, kentin yaşanılabilirlik seviyesine de olumlu katkı sunacağını dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.