Uçar: İşçilere hak ettikleri ücret verilmeli

SİYASET 07.01.2021 - 16:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1729+ kez okundu.
 

Uçar: İşçilere hak ettikleri ücret verilmeli

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Meclis Üyesi Şehmus Uçar, Seyhan Belediyesi'nde çalışan şirket işçileri ile belediye yönetimi arasında sürdürülen toplu iş görüşmelerinde işçilere gerçekten hak ettikleri bir ücret verilmesini istedi. Uçar, Seyhan Belediye Meclisi'nde yaptığ konuşmada, "Şu an belediyenin bütün yükünü çeken senkidal haklara sahip olan emekçi kardeşlerimizle yönetim arasında bir maaş görüşmesi devam etmektedir" dedi. Uçar, özellikle temizlik, yol ve park bahçelerde çalışanların beden gücüyle çalıştıklarını anımsatarak, aldıkları her kuruşun da analarının ak sütü gibi helal olduğunu vurguladı. Uçar, konuşmasına şöyle devam etti: "Şu an İmar AŞ'nin personeli olduklarından dolayı görüşmeleri Selçuk Özkök gerçekleştiriyor. Siz kendi bünyenizde çalışanların haklarını vermezseniz, o insanlardan çok büyük bir randıman bekleyemezsiniz. Eğer o işçiler mutlu bir şekilde işlerine gelirlerse, mutlu bir şekilde işlerini yaparlar, daha huzurlu olurlar, daha verimli olurlar. Buradaki işçilere haklarının kendi arzu ettikleri şekilde, gerçekten hak ettikleri bir ücret verilmesini talep ediyorum."

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Meclis Üyesi Şehmus Uçar, Seyhan Belediyesi'nde çalışan şirket işçileri ile belediye yönetimi arasında sürdürülen toplu iş görüşmelerinde işçilere gerçekten hak ettikleri bir ücret verilmesini istedi.

Uçar, Seyhan Belediye Meclisi'nde yaptığ konuşmada, "Şu an belediyenin bütün yükünü çeken senkidal haklara sahip olan emekçi kardeşlerimizle yönetim arasında bir maaş görüşmesi devam etmektedir" dedi. Uçar, özellikle temizlik, yol ve park bahçelerde çalışanların beden gücüyle çalıştıklarını anımsatarak, aldıkları her kuruşun da analarının ak sütü gibi helal olduğunu vurguladı. Uçar, konuşmasına şöyle devam etti: "Şu an İmar AŞ'nin personeli olduklarından dolayı görüşmeleri Selçuk Özkök gerçekleştiriyor. Siz kendi bünyenizde çalışanların haklarını vermezseniz, o insanlardan çok büyük bir randıman bekleyemezsiniz. Eğer o işçiler mutlu bir şekilde işlerine gelirlerse, mutlu bir şekilde işlerini yaparlar, daha huzurlu olurlar, daha verimli olurlar.

Buradaki işçilere haklarının kendi arzu ettikleri şekilde, gerçekten hak ettikleri bir ücret verilmesini talep ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.