Uçtu uçtu raket uçtu

SPOR 06.05.2021 - 15:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2591+ kez okundu.
 

Uçtu uçtu raket uçtu

    Adana’nın düzenli yapılan tek uluslararası tenis turnuvası olan 21’inci Çukurova Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası (Tennis Europe Junior Tour 2021) finalisti Timothy Bezar’ın, sıcağın etkisiyle yaşadığı sıkıntılı anlar fotoğraf karelerine de yansıdı. 23 ülkeden sporcuların başvurduğu Çukurova Cup’ın finalinde, turnuvanın 1 numaralı seri başı Avusturyalı Timothy Bezar, 2 numaralı seri başı Alman Lieven Mietusch ile karşılaştı. Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’ndeki (ATDSK) turnuvada, maçın ilk setini 6-1 kaybeden Bezar, fiziğiyle dikkat çeken, güçlü vuruşlara sahip rakibi Mietusch karşısında zorlandı. Saat 9’da başlayan maçın ilk seti sonunda hava sıcaklığı 33 dereceyi buldu. Bunun da etkisiyle terleyen Bezar, ikinci setin başlarında servis karşılarken, terleyen elinde sıkı kavrayamadığı raketinin elinden fırlamasına engel olamadı. Yaşadığı sıkıntı ve şaşkınlığı yüzüne de yansıyan Bezar’ın raketi elinden fırladı, puanı da kaybetti.  Tenisçinin talihsiz anı ATDSK üyesi gazeteci Yüksel Eker’in deklanşörüne de kare kare yansıdı. Havlusuyla elini silerek maçını sürdüren genç raket, ikinci seti de 6-1 kaybedince şampiyonluk kupasını elinden kaçırdı. Tennis Europe Junior Tour’da önemli bir turnuvada final oynadığı için mutlu olduğunu belirten Bezar, “Hava çok sıcaktı, servis de çok güçlüydü. Servisi karşılamak isterken nasıl oldu anlayamadım, topa bile vuramadan raketim elimden kayıp, fırladı. Turnuvanın güzel bir anısı oldu. Güzel bir turnuva oynadım. Bir hafta misafir olduğumuz Adana’da bizleri evimizde htiren ATDSK yöneticilerine teşekkür ederim” dedi.

 

 

Adana’nın düzenli yapılan tek uluslararası tenis turnuvası olan 21’inci Çukurova Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası (Tennis Europe Junior Tour 2021) finalisti Timothy Bezar’ın, sıcağın etkisiyle yaşadığı sıkıntılı anlar fotoğraf karelerine de yansıdı. 23 ülkeden sporcuların başvurduğu Çukurova Cup’ın finalinde, turnuvanın 1 numaralı seri başı Avusturyalı Timothy Bezar, 2 numaralı seri başı Alman Lieven Mietusch ile karşılaştı. Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’ndeki (ATDSK) turnuvada, maçın ilk setini 6-1 kaybeden Bezar, fiziğiyle dikkat çeken, güçlü vuruşlara sahip rakibi Mietusch karşısında zorlandı. Saat 9’da başlayan maçın ilk seti sonunda hava sıcaklığı 33 dereceyi buldu. Bunun da etkisiyle terleyen Bezar, ikinci setin başlarında servis karşılarken, terleyen elinde sıkı kavrayamadığı raketinin elinden fırlamasına engel olamadı. Yaşadığı sıkıntı ve şaşkınlığı yüzüne de yansıyan Bezar’ın raketi elinden fırladı, puanı da kaybetti.

 Tenisçinin talihsiz anı ATDSK üyesi gazeteci Yüksel Eker’in deklanşörüne de kare kare yansıdı. Havlusuyla elini silerek maçını sürdüren genç raket, ikinci seti de 6-1 kaybedince şampiyonluk kupasını elinden kaçırdı. Tennis Europe Junior Tour’da önemli bir turnuvada final oynadığı için mutlu olduğunu belirten Bezar, “Hava çok sıcaktı, servis de çok güçlüydü. Servisi karşılamak isterken nasıl oldu anlayamadım, topa bile vuramadan raketim elimden kayıp, fırladı. Turnuvanın güzel bir anısı oldu. Güzel bir turnuva oynadım. Bir hafta misafir olduğumuz Adana’da bizleri evimizde htiren ATDSK yöneticilerine teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.