UCUZ ETE HÜCUM!

GÜNDEM 17.05.2018 - 12:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1684+ kez okundu.
 

UCUZ ETE HÜCUM!

Ramazan ayı ile birlikte iftar yemeklerinde bir parça da olsa et tüketmek isteyenler, kasaplardan ziyade Et kombinesi ile satış mağazalarına akın ediyor.
RAMAZANDA YOĞUN OLUYOR Sabah erken saatlerden itibaren kurumdan et almak isteyenler Ceyhan yolu üzerindeki Et Kombinası Satış Mağazası’na hücum etti. Yetkililer, zaman zaman siparişlere yetişmekte zorlanırken bu yoğunluğun Ramazan’da kısmen yaşandığını söyledi.  KASAPTA 46 KOMBİNEDE 28,75 Adana’da dana kıyma ve parça eti kasaplarda 46 liradan satılırken, Et kombinasında; dana kıyma 28,75 lira, dana kuşbaşı 31 lira, dana biftek –rosto 36 lira, dana pirzola 50 liradan müşterilere satılıyor.  BİR KİLO YERİNE 1,5 KİLO ALIYORUZ Vatandaşlar, kasapla et kombina satış mağazaları arasında yaklaşık 17 liralık fark olduğunu belirterek, “Kasaptan bir kilo dana kıyma alana kadar, kombineden 1,5 kilo alıyoruz. Oruç ayı ile biraz iyi beslenmek gerekiyor. Sırayı göze alarak geliyoruz” diyor.
Ramazan ayı ile birlikte iftar yemeklerinde bir parça da olsa et tüketmek isteyenler, kasaplardan ziyade Et kombinesi ile satış mağazalarına akın ediyor.

RAMAZANDA YOĞUN OLUYOR
Sabah erken saatlerden itibaren kurumdan et almak isteyenler Ceyhan yolu üzerindeki Et Kombinası Satış Mağazası’na hücum etti. Yetkililer, zaman zaman siparişlere yetişmekte zorlanırken bu yoğunluğun Ramazan’da kısmen yaşandığını söyledi. 
KASAPTA 46 KOMBİNEDE 28,75
Adana’da dana kıyma ve parça eti kasaplarda 46 liradan satılırken, Et kombinasında; dana kıyma 28,75 lira, dana kuşbaşı 31 lira, dana biftek –rosto 36 lira, dana pirzola 50 liradan müşterilere satılıyor. 
BİR KİLO YERİNE 1,5 KİLO ALIYORUZ
Vatandaşlar, kasapla et kombina satış mağazaları arasında yaklaşık 17 liralık fark olduğunu belirterek, “Kasaptan bir kilo dana kıyma alana kadar, kombineden 1,5 kilo alıyoruz. Oruç ayı ile biraz iyi beslenmek gerekiyor. Sırayı göze alarak geliyoruz” diyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.