“Uğur Mumcu’ya aşk” ile dediler

28.01.2019 - 14:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2384+ kez okundu.
 

“Uğur Mumcu’ya aşk” ile dediler

  Sinema ve tiyatro oyuncusu Gürsel Fırat ile Berrin Yelekçi Yüzereroğlu’nun 24 Ocak 1993’de evinin önünde aracına yerleştirilen bombanın patlaması sonucu hayatını kaybeden Araştırmacı, Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu'yu anma etkinlikleri kapsamında iki ayrı etkinliği büyük ilgi gördü.  TÜRKÜ VE ŞİİRLERLE ANILDI “Seni Anlatabilmek Seni” adlı oyunuyla Antakya Hatmek’te izleyici karşısına çıkan Fırat ve Yüzereroğlu, Uğur Mumcu’nun ölüm yıldönümünde ise Adana’daki Yaşar Kemal Kütür Merkezi’nde “Uğur Mumcu’ya aşk ile” ve “Uğurlar olsun” dedi. Uğur Mumcu, ölümünün 26’ncı yıldönümünde Adana’da türküler, şiirler eşliğinde anıldı. Etkinliğe Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da katıldı.

 

Sinema ve tiyatro oyuncusu Gürsel Fırat ile Berrin Yelekçi Yüzereroğlu’nun 24 Ocak 1993’de evinin önünde aracına yerleştirilen bombanın patlaması sonucu hayatını kaybeden Araştırmacı, Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu'yu anma etkinlikleri kapsamında iki ayrı etkinliği büyük ilgi gördü. 
TÜRKÜ VE ŞİİRLERLE ANILDI
“Seni Anlatabilmek Seni” adlı oyunuyla Antakya Hatmek’te izleyici karşısına çıkan Fırat ve Yüzereroğlu, Uğur Mumcu’nun ölüm yıldönümünde ise Adana’daki Yaşar Kemal Kütür Merkezi’nde “Uğur Mumcu’ya aşk ile” ve “Uğurlar olsun” dedi. Uğur Mumcu, ölümünün 26’ncı yıldönümünde Adana’da türküler, şiirler eşliğinde anıldı. Etkinliğe Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.