UĞUR OKULLARI ADANA KAMPÜSÜ FARKINDALIK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

EĞİTİM 17.09.2020 - 13:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2653+ kez okundu.
 

UĞUR OKULLARI ADANA KAMPÜSÜ FARKINDALIK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

  Uğur Okulları tarafından başlatılan ‘’Kitap Benim’’ projesine verdiği destek ile büyük ses getiren Uğur Okulları Adana Kampüsü, kitap okumaya dikkat çekme faaliyetlerine ‘’Sıradışı Meydan Okumalar’’ ile devam ediyor.   ‘’Kitap okumak eğlencelidir, kitaplar da her yerde ve her koşulda okunabilir’’ düşüncesinden yola çıkarak oluşturulan farkındalık çalışması ‘’Sıradışı Meydan Okumalar’’ , sosyal medyada meydan okumak ve sıra dışı okuma yarışmasına katılmak şeklinde iki ayaktan oluşuyor. Edebiyatı fotoğraf sanatıyla buluşturan proje, sıra dışı okuma biçimlerinin fotoğraflanması yoluyla hem yarışmacıların hem de süreci takip eden izleyicilerin görsel okuma becerilerini geliştirmelerine katkıda bulunmayı hedefliyor. Dr. Nilay YILMAZ’ın başında bulunduğu projenin Uğur Okulları Adana Kampüsü koordinatörlüğünü ise sınıf öğretmeni Belgin ATASEVER üstleniyor. Uğur Okulları Adana Kampüsü’nde okuma kültürünün arttırılması amacıyla başlatılan projeye öğrencilerin yanı sıra veliler de dahil ediliyor. Meydan okuma etkinliklerine ilk aşamada ilkokul öğrencileri ile katılan Uğur Okulları Adana Kampüsü’nün uğurlu ilkokul öğrencileri, istedikleri kitap kahramanlarının rolüne girerek çekildikleri fotoğrafları sosyal medyaya yüklüyor ve arkadaşlarına meydan okuyor. Kampüsün tüm ilkokul öğretmenlerinin bir kitap kahramanı rolüne bürünerek destek verdikleri proje, sosyal medyada #sıradışımeydanokumalar etiketi ile paylaşılıyor.

 

Uğur Okulları tarafından başlatılan ‘’Kitap Benim’’ projesine verdiği destek ile büyük ses getiren Uğur Okulları Adana Kampüsü, kitap okumaya dikkat çekme faaliyetlerine ‘’Sıradışı Meydan Okumalar’’ ile devam ediyor.

 

‘’Kitap okumak eğlencelidir, kitaplar da her yerde ve her koşulda okunabilir’’ düşüncesinden yola çıkarak oluşturulan farkındalık çalışması ‘’Sıradışı Meydan Okumalar’’ , sosyal medyada meydan okumak ve sıra dışı okuma yarışmasına katılmak şeklinde iki ayaktan oluşuyor. Edebiyatı fotoğraf sanatıyla buluşturan proje, sıra dışı okuma biçimlerinin fotoğraflanması yoluyla hem yarışmacıların hem de süreci takip eden izleyicilerin görsel okuma becerilerini geliştirmelerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Dr. Nilay YILMAZ’ın başında bulunduğu projenin Uğur Okulları Adana Kampüsü koordinatörlüğünü ise sınıf öğretmeni Belgin ATASEVER üstleniyor.

Uğur Okulları Adana Kampüsü’nde okuma kültürünün arttırılması amacıyla başlatılan projeye öğrencilerin yanı sıra veliler de dahil ediliyor. Meydan okuma etkinliklerine ilk aşamada ilkokul öğrencileri ile katılan Uğur Okulları Adana Kampüsü’nün uğurlu ilkokul öğrencileri, istedikleri kitap kahramanlarının rolüne girerek çekildikleri fotoğrafları sosyal medyaya yüklüyor ve arkadaşlarına meydan okuyor.

Kampüsün tüm ilkokul öğretmenlerinin bir kitap kahramanı rolüne bürünerek destek verdikleri proje, sosyal medyada #sıradışımeydanokumalar etiketi ile paylaşılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.