ULUDAĞ’IN EŞİNDEN PROJEYE DESTEK

GÜNDEM 16.01.2019 - 14:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1665+ kez okundu.
 

ULUDAĞ’IN EŞİNDEN PROJEYE DESTEK

Uluslararası Rotary 2430. Bölge, Başkent Üniversitesi destekli girişimci kadınlar projesi için Adana Sarıçam Kent Konseyi Başkanı İbrahim Akyürek ile Adana Güney Rotary Kulübü Başkanı Ebru Songül Yalçın arasında imzalanan protokol gereğince eğitimler başladı. Projeye destek veren Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın eşi  Nejla Uludağ , Rotary 2430.Bölge GİKA Komitesi Başkanı Meltem Aydın ve İŞKAD Başkanı Berman Mantı'nın bulunduğu törende üreten kadınların ekonomiye kazandırılmasının önemi vurgulandı.  Adana Güney Rotary Kulübü Dönem Başkanı Ebru Yalçın proje kapsamında kadınların işgücüne katılımı, ekonomik büyümeye katkısı, kadın girişimciliğinin farkındalığının artırılması için 45 kadına 2 hafta sürecek eğitimler verileceğini söyledi. Rotary 2430. Bölge Girişimci Kadınlar Komitesi Başkanı Meltem Aydın eğitimlerin çok yönlü ve faydalı olacağını, eğitim başlıklarını marka oluşturma, pazarlama stratejisi, elektronik ticaret, tanıtımda sosyal medyanın önemi, elektronik ticarette mali ve hukuksal sorumluluklar, bankalardan mikro kredi ve kamu kurumlarından hibe olanakları, e -ticaret portalına cep telefonu ile ürün ekleyerek satışa sunma olarak belirlediklerini söyledi. Sarıçam Belediyesi Kent Konseyi’nde 45 kadın katılımcı Doç. Dr. Efe Efeoğlu tarafından verilen girişimcilik dersleri ile eğitimlere başladı.   

Uluslararası Rotary 2430. Bölge, Başkent Üniversitesi destekli girişimci kadınlar projesi için Adana Sarıçam Kent Konseyi Başkanı İbrahim Akyürek ile Adana Güney Rotary Kulübü Başkanı Ebru Songül Yalçın arasında imzalanan protokol gereğince eğitimler başladı. Projeye destek veren Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın eşi  Nejla Uludağ , Rotary 2430.Bölge GİKA Komitesi Başkanı Meltem Aydın ve İŞKAD Başkanı Berman Mantı'nın bulunduğu törende üreten kadınların ekonomiye kazandırılmasının önemi vurgulandı.

 Adana Güney Rotary Kulübü Dönem Başkanı Ebru Yalçın proje kapsamında kadınların işgücüne katılımı, ekonomik büyümeye katkısı, kadın girişimciliğinin farkındalığının artırılması için 45 kadına 2 hafta sürecek eğitimler verileceğini söyledi. Rotary 2430. Bölge Girişimci Kadınlar Komitesi Başkanı Meltem Aydın eğitimlerin çok yönlü ve faydalı olacağını, eğitim başlıklarını marka oluşturma, pazarlama stratejisi, elektronik ticaret, tanıtımda sosyal medyanın önemi, elektronik ticarette mali ve hukuksal sorumluluklar, bankalardan mikro kredi ve kamu kurumlarından hibe olanakları, e -ticaret portalına cep telefonu ile ürün ekleyerek satışa sunma olarak belirlediklerini söyledi. Sarıçam Belediyesi Kent Konseyi’nde 45 kadın katılımcı Doç. Dr. Efe Efeoğlu tarafından verilen girişimcilik dersleri ile eğitimlere başladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.