Uludağ,”Amaç bölgede var olan Arıcılığa katkı sağlamak”

04.10.2017 - 14:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2221+ kez okundu.
 

Uludağ,”Amaç bölgede var olan Arıcılığa katkı sağlamak”

Sarıçam Belediyesi ve Sarıçam Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile yürütülecek olan “Arıcılık” kursu açılacak. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, kursa başvuru yapmak isteyenlerin 20 Ekim 2017 Cuma günü mesai saati bitimine kadar istenilen evraklarla Turkuaz Masaya veya Halk Eğitim Merkezine başvurmaları gerektiğini belirtti. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçelerinde Arıcılık işi ile uğraşanların var olduğunu bildiklerini ve açılacak olan kursa katılımın fazla olacağını düşündüklerini ifade etti. Amacın bölgede var olan arıcılığın gelişimine katkıda bulunmak olduğunu belirten Başkan Uludağ,  kursa 02 Ekim 2017’de müracaatların başladığını, 20 Ekim 2017 günü mesai saati sonunda biteceğini belirtti. 23 EKİM’DE BAŞLAYACAK Uludağ,”Kursumuza katılmak isteyenler Belediyemiz bünyesinde bulunan Turkuaz Masaya ve Sarıçam Halk Eğitim Merkezine belirtilen süre içerisinde Nüfus cüzdan fotokopisi, öğrenim belgesi ve ikametgâh ilmuhaberi ile müracaat edebilecekler.  Vatandaşlarımız 444 72 23 ve 0 322 328 71 50 numaralı telefonları arayarak bilgi edinebilirler. Arıcılık kursumuza katılacak olan Sarıçamlılara şimdiden hayırlı olsun.” dedi. Bilal Uludağ, Arıcılık kursunun 23 Ekim’de başlayıp 03 Kasım 2017’de biteceğini, eğitimlerin 1 hafta teorik, 1 hafta da pratik olarak verileceğini kaydetti. Uludağ,  daha önce de Budama ve Sürü yöneticiliği kursları açtıklarını, kurs bitiminde ise katılanlara sertifika da verileceğini sözlerine ekledi.

Sarıçam Belediyesi ve Sarıçam Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile yürütülecek olan “Arıcılık” kursu açılacak. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, kursa başvuru yapmak isteyenlerin 20 Ekim 2017 Cuma günü mesai saati bitimine kadar istenilen evraklarla Turkuaz Masaya veya Halk Eğitim Merkezine başvurmaları gerektiğini belirtti.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçelerinde Arıcılık işi ile uğraşanların var olduğunu bildiklerini ve açılacak olan kursa katılımın fazla olacağını düşündüklerini ifade etti. Amacın bölgede var olan arıcılığın gelişimine katkıda bulunmak olduğunu belirten Başkan Uludağ,  kursa 02 Ekim 2017’de müracaatların başladığını, 20 Ekim 2017 günü mesai saati sonunda biteceğini belirtti.

23 EKİM’DE BAŞLAYACAK

Uludağ,”Kursumuza katılmak isteyenler Belediyemiz bünyesinde bulunan Turkuaz Masaya ve Sarıçam Halk Eğitim Merkezine belirtilen süre içerisinde Nüfus cüzdan fotokopisi, öğrenim belgesi ve ikametgâh ilmuhaberi ile müracaat edebilecekler.  Vatandaşlarımız 444 72 23 ve 0 322 328 71 50 numaralı telefonları arayarak bilgi edinebilirler. Arıcılık kursumuza katılacak olan Sarıçamlılara şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

Bilal Uludağ, Arıcılık kursunun 23 Ekim’de başlayıp 03 Kasım 2017’de biteceğini, eğitimlerin 1 hafta teorik, 1 hafta da pratik olarak verileceğini kaydetti. Uludağ,  daha önce de Budama ve Sürü yöneticiliği kursları açtıklarını, kurs bitiminde ise katılanlara sertifika da verileceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.