ULUDAĞ’DAN ŞEHİT YARBAY SONGÜL YAKUT ANISINA FUTBOL TURNUVASI

SPOR 04.11.2019 - 15:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1660+ kez okundu.
 

ULUDAĞ’DAN ŞEHİT YARBAY SONGÜL YAKUT ANISINA FUTBOL TURNUVASI

Sarıçam Belediyesi organizasyonu ile bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “Menekşe Futbol Turnuvası”  Şehidimiz Yarbay Songül Yakut anısına düzenlendi. Turnuvanın başlama vuruşunu yapan  Başkan Uludağ ile Sarıçam Belediyesi Meclis Üyeleri ve muhtarlarla birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ; Etkinliğimize katılarak bizlere güç veren mahalle gençlerine, futbol takımlarına, onlara destek veren spor severlerimize ve bizleri yalnız bırakmayan siz saygı değer hemşerilerime gönülden teşekkür ederim. Sporla yaşayan, sporu yaşam kültürü haline getiren bir nesil için sağlam adımlar atmaya devam ediyoruz.  Sporun birleştirici ruhu ile gençlerimizin sportif müsabakalarda mücadele azmini ve yarışma heyecanı kazanmasını, turnuvamızın Sarıçam adına birlikteliğimizi güçlendirmesini  temenni  ederek Sarıçam ve Sarıçamlıya yakışır dostça kardeşçe bir mücadele olmasını diliyorum.

Sarıçam Belediyesi organizasyonu ile bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “Menekşe Futbol Turnuvası”  Şehidimiz Yarbay Songül Yakut anısına düzenlendi.

Turnuvanın başlama vuruşunu yapan  Başkan Uludağ ile Sarıçam Belediyesi Meclis Üyeleri ve muhtarlarla birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ; Etkinliğimize katılarak bizlere güç veren mahalle gençlerine, futbol takımlarına, onlara destek veren spor severlerimize ve bizleri yalnız bırakmayan siz saygı değer hemşerilerime gönülden teşekkür ederim. Sporla yaşayan, sporu yaşam kültürü haline getiren bir nesil için sağlam adımlar atmaya devam ediyoruz.  Sporun birleştirici ruhu ile gençlerimizin sportif müsabakalarda mücadele azmini ve yarışma heyecanı kazanmasını, turnuvamızın Sarıçam adına birlikteliğimizi güçlendirmesini  temenni  ederek Sarıçam ve Sarıçamlıya yakışır dostça kardeşçe bir mücadele olmasını diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.