Uludağ: Esnaflarımızın her zaman yanında olduk

GÜNDEM 17.03.2019 - 17:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1378+ kez okundu.
 

Uludağ: Esnaflarımızın her zaman yanında olduk

  Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Adayı Bilal Uludağ, seçim çalışmalarına bu  kez de İlçe sınırları içinde bulunan Traktörcüler ve Toptancı esnaflarının bulunduğu siteleri ziyaret etti. Başkan Bilal Uludağ, her zaman esnafların yanında olduklarını belirterek, onlara  “Hayırlı işler dileğinde bulundu ve yapılan hizmetleri anlattı.   D-400 Karayolu üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Bilal Uludağ, esnaf gezisi sırasında bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet edip, Cumhur İttifakı’na desteklerini istiyor.   Her iki ziyarete de MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma da katıldı. Bilal Uludağ, esnaf gezileri sırasında Cumhur İttifakı’nın ülke için önemini de anlatmayı ihmal etmiyor. Bilal Uludağ, “5 yıllık görev süremizde Sarıçam halkı için gece - gündüz demeden çalıştık.  İlçemizi geliştirmek adına dönem içinde hazırladığımız projelerin tamamını bitirip daha fazlasını da gerçekleştirdik. İlçemize doğalgazı getirdik. Yollarımız için harcadığımız paranın miktarı 70 milyon lira civarında oldu. Bu dönemde de önemli ve yeni projelerimiz olacak. Tek amacımız var o da Sarıçam’ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmektir. 2. dönem içinde sizlerin desteği ile 31 Martta yapılacak seçimi kazanarak hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Bugüne kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın teminatı olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.   Gezi sırasında sitelerde bulunan vatandaşlar ise Başkan Bilal Uludağ’a büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlar, Başkan Uludağ’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

 

Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Adayı Bilal Uludağ, seçim çalışmalarına bu 

kez de İlçe sınırları içinde bulunan Traktörcüler ve Toptancı esnaflarının bulunduğu siteleri ziyaret etti. Başkan Bilal Uludağ, her zaman esnafların yanında olduklarını belirterek, onlara 

“Hayırlı işler dileğinde bulundu ve yapılan hizmetleri anlattı.

 

D-400 Karayolu üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Bilal Uludağ, esnaf gezisi sırasında bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet edip, Cumhur İttifakı’na desteklerini istiyor.

 

Her iki ziyarete de MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma da katıldı. Bilal Uludağ, esnaf gezileri sırasında Cumhur İttifakı’nın ülke için önemini de anlatmayı ihmal etmiyor.

Bilal Uludağ, “5 yıllık görev süremizde Sarıçam halkı için gece - gündüz demeden çalıştık. 

İlçemizi geliştirmek adına dönem içinde hazırladığımız projelerin tamamını bitirip daha fazlasını da gerçekleştirdik. İlçemize doğalgazı getirdik. Yollarımız için harcadığımız paranın miktarı 70 milyon lira civarında oldu. Bu dönemde de önemli ve yeni projelerimiz olacak. Tek amacımız var o da Sarıçam’ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmektir. 2. dönem içinde sizlerin desteği ile 31 Martta yapılacak seçimi kazanarak hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Bugüne kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın teminatı olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

 

Gezi sırasında sitelerde bulunan vatandaşlar ise Başkan Bilal Uludağ’a büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlar, Başkan Uludağ’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.