Uludağ: Genç kızlarımızın hayalini gerçekleştiriyoruz

GÜNDEM 20.02.2020 - 13:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1394+ kez okundu.
 

Uludağ: Genç kızlarımızın hayalini gerçekleştiriyoruz

Göreve geldikleri ilk günden bu yana sosyal yardımlaşmada öncü ve örnek bir ilçe olduklarını belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ‘Sosyal Market’ aracılığıyla şimdi de evlenecek gençlere ücretsiz gelinlik temin ettiklerini ifade etti. Her bedene göre gelinlik modellerinin hazırlandığı Sosyal Market’e, gelin adayı başvurusu yapanların bu gelinliklerin içinden beğendiklerini alabileceklerini ifade eden Başkan Bilal Uludağ, “Günümüz modasına uygun modellerden hazırladığımız gelinliklerimizi ihtiyaç sahibi genç kızlarımızın beğenisine sunuyoruz. Her bedene uygun gelinlikleri temin ediyor, düğün sonrası ise kuru temizleme hizmetinden sonra geri alıyoruz. Bu vesile ile evlenecek gençlerimizin bütçesine önemli katkı sunmuş oluyoruz” dedi. ‘GELİNLİK FİYATINI ARTIK DERT ETMESİNLER’ Sarıçam Belediyesi’nin, sosyal projelerinin arasında önemli bir yere sahip olan ‘Sosyal Market’ aracılığıyla şimdiye kadar 4 bine yakın aileye hizmet verildiğini belirten Başkan Bilal Uludağ, “Göreve başladığımız andan bugüne kadar Sarıçam ilçesinde sosyal yardımlaşmada öncü ve örnek bir ilçe belediyesi olduk. Belediye olarak tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere belirli aralıklarla planlanan şekilde yardımlarda bulunduk ve bulunmaya devam ediyoruz. Son olarak ‘Sosyal Market’imiz aracılığıyla genç kızlarımızın hayallerini gerçekleştirme adına önemli bir adım atarak ‘ücretsiz gelinlik’ vermeye başladık. Düğün masraflarının artarak devam ettiği bir ortamda ciddi rakamlarla gelinlik kiralıyorlardı. Sarıçam’da ikamet eden genç kızlarımız artık bunu düşünmeyecekler. Her şey Sarıçamlı vatandaşlarımızın refahı için” diyerek müjde verdi.

Göreve geldikleri ilk günden bu yana sosyal yardımlaşmada öncü ve örnek bir ilçe olduklarını belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ‘Sosyal Market’ aracılığıyla şimdi de evlenecek gençlere ücretsiz gelinlik temin ettiklerini ifade etti.

Her bedene göre gelinlik modellerinin hazırlandığı Sosyal Market’e, gelin adayı başvurusu yapanların bu gelinliklerin içinden beğendiklerini alabileceklerini ifade eden Başkan Bilal Uludağ, “Günümüz modasına uygun modellerden hazırladığımız gelinliklerimizi ihtiyaç sahibi genç kızlarımızın beğenisine sunuyoruz. Her bedene uygun gelinlikleri temin ediyor, düğün sonrası ise kuru temizleme hizmetinden sonra geri alıyoruz. Bu vesile ile evlenecek gençlerimizin bütçesine önemli katkı sunmuş oluyoruz” dedi.

‘GELİNLİK FİYATINI ARTIK DERT ETMESİNLER’

Sarıçam Belediyesi’nin, sosyal projelerinin arasında önemli bir yere sahip olan ‘Sosyal Market’ aracılığıyla şimdiye kadar 4 bine yakın aileye hizmet verildiğini belirten Başkan Bilal Uludağ, “Göreve başladığımız andan bugüne kadar Sarıçam ilçesinde sosyal yardımlaşmada öncü ve örnek bir ilçe belediyesi olduk. Belediye olarak tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere belirli aralıklarla planlanan şekilde yardımlarda bulunduk ve bulunmaya devam ediyoruz. Son olarak ‘Sosyal Market’imiz aracılığıyla genç kızlarımızın hayallerini gerçekleştirme adına önemli bir adım atarak ‘ücretsiz gelinlik’ vermeye başladık. Düğün masraflarının artarak devam ettiği bir ortamda ciddi rakamlarla gelinlik kiralıyorlardı. Sarıçam’da ikamet eden genç kızlarımız artık bunu düşünmeyecekler. Her şey Sarıçamlı vatandaşlarımızın refahı için” diyerek müjde verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.