Uludağ: İlçemizin temel taşları esnaflarımızdır

GÜNDEM 10.03.2019 - 17:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1613+ kez okundu.
 

Uludağ: İlçemizin temel taşları esnaflarımızdır

Başkan Uludağ’ın seçim çalışmalarındaki adresi, bu kez de esnaflar oldu
Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Adayı Bilal Uludağ, seçim çalışmalarına esnaf gezileriyle devam ediyor.  Başkan Bilal Uludağ, görev süreleri boyunca her zaman esnaflarla iç içe olduklarını belirterek, “Esnaflarımız ilçemizin temel taşlarıdır. Bizler her fırsatta esnafımızın yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.” derken gezi sırasında esnaflar ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Çatalan Yolu ve Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Uludağ, esnaf gezisi sırasında bir araya geldiği hemşerileriyle sohbet ederek, Cumhur İttifakı’na hem Adana’da hem de Sarıçam’da destek beklediğini dile getirdi. Adnan Kahveci Bulvarı gezisine AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Ak Parti Sarıçam İlçe Başkanı Emrah Ceylan ve MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma da katılarak, burada faaliyet gösteren esnaflara Cumhur İttifakı’nın ülke için önemi anlatarak, destek istediler. HİZMETLERİMİZ ARALIKSIZ SÜRECEK Bilal Uludağ, esnaf gezisi sırasında ilçede yapılan ve yapılması planlanan konular hakkında onlara bilgi verdi. Uludağ,  “Halkımıza hizmet verirken ayırım yapmadan çalıştık. Gece gündüz demeden ilçemizi güzelleştirmek, geliştirmek adına çalışıyoruz. Söz verdiğimizin 2 kat daha fazlasını yaptık. Yeni projelerimizle önümüzdeki dönemde Sarıçam’ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için çabalayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu. Sarıçamlı esnaflar “Sarıçam sizin döneminizde, tarihinde görmediği hizmetleri gördü. Sizinle birlikte parlamaya ve cazibe merkezi olmaya başladı. Yaptığınız hizmetleri biliyor ve sizi takdir ediyoruz. İnşallah yeni dönemde de ilçemizi çok daha güzelleştirecek yeni hizmetlere, yeni projelere imza atacağınız konusunda en ufak bir şüphemiz yok. Sizi seviyoruz ve destekliyoruz. Biz sizden razıyız, Allah ta razı olsun.”  şeklinde duygularını ifade ettiler. Gezi sırasında Bilal Uludağ ile karşılaşan vatandaşlar ise ona büyük ilgi gösterdiler. Vatandaşlar, başarılı çalışmalar nedeniyle  Başkan Uludağ’a teşekkür ederek, “Bizler sizden ve yaptığınız hizmetlerden memnunuz. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılı olacağınıza inancımız tamdır. Allah yolunuzu açık etsin.” dediler.    
Başkan Uludağ’ın seçim çalışmalarındaki adresi, bu kez de esnaflar oldu

Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Adayı Bilal Uludağ, seçim çalışmalarına esnaf gezileriyle devam ediyor. 

Başkan Bilal Uludağ, görev süreleri boyunca her zaman esnaflarla iç içe olduklarını belirterek, “Esnaflarımız ilçemizin temel taşlarıdır. Bizler her fırsatta esnafımızın yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.” derken gezi sırasında esnaflar ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Çatalan Yolu ve Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Uludağ, esnaf gezisi sırasında bir araya geldiği hemşerileriyle sohbet ederek, Cumhur İttifakı’na hem Adana’da hem de Sarıçam’da destek beklediğini dile getirdi. Adnan Kahveci Bulvarı gezisine AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Ak Parti Sarıçam İlçe Başkanı Emrah Ceylan ve MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma da katılarak, burada faaliyet gösteren esnaflara Cumhur İttifakı’nın ülke için önemi anlatarak, destek istediler.

HİZMETLERİMİZ ARALIKSIZ SÜRECEK

Bilal Uludağ, esnaf gezisi sırasında ilçede yapılan ve yapılması planlanan konular hakkında onlara bilgi verdi. Uludağ,  “Halkımıza hizmet verirken ayırım yapmadan çalıştık. Gece gündüz demeden ilçemizi güzelleştirmek, geliştirmek adına çalışıyoruz. Söz verdiğimizin 2 kat daha fazlasını yaptık. Yeni projelerimizle önümüzdeki dönemde Sarıçam’ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için çabalayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu.

Sarıçamlı esnaflar “Sarıçam sizin döneminizde, tarihinde görmediği hizmetleri gördü. Sizinle birlikte parlamaya ve cazibe merkezi olmaya başladı. Yaptığınız hizmetleri biliyor ve sizi takdir ediyoruz. İnşallah yeni dönemde de ilçemizi çok daha güzelleştirecek yeni hizmetlere, yeni projelere imza atacağınız konusunda en ufak bir şüphemiz yok. Sizi seviyoruz ve destekliyoruz. Biz sizden razıyız, Allah ta razı olsun.”  şeklinde duygularını ifade ettiler.

Gezi sırasında Bilal Uludağ ile karşılaşan vatandaşlar ise ona büyük ilgi gösterdiler. Vatandaşlar, başarılı çalışmalar nedeniyle  Başkan Uludağ’a teşekkür ederek, “Bizler sizden ve yaptığınız hizmetlerden memnunuz. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılı olacağınıza inancımız tamdır. Allah yolunuzu açık etsin.” dediler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.