ULUDAĞ, SARIÇAM’IN TALİHİ DEĞİŞTİREN ADIMLAR ATIYOR

GÜNDEM 18.02.2018 - 13:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2005+ kez okundu.
 

ULUDAĞ, SARIÇAM’IN TALİHİ DEĞİŞTİREN ADIMLAR ATIYOR

  Adana’nın merkez Sarıçam ilçesi günden güne gelişiyor ve değişiyor. Şehrin konut açısından en bakir alanlarından iken müteahhitler tarafından keşfedilmesinin ardından şehrin şu anda tek konut üretim merkezi haline dönen ilçeyi MHP’li Belediye Başkanı Bilal Uludağ yönetiyor.  Sarıçam’da göreve geldiği günden bu yana ilçenin çehresini değiştirmek için gösterdiği gayretle dikkat çeken Başkan Uludağ, kendi imkanlarını kullanarak hizmet üretmenin yanı sıra ilçede, elektrik, doğalgaz ve su için altyapı çalışmalarının da yapılmasına öncülük ediyor.  EĞİTİM VE İSTİHDAMI ÇÖZME ÇABALARI  Belediye Başkanı Uludağ, ilçesinde gerçekleştirdiği sosyal belediyecilik faaliyetleriyle de dikkat çekiyor. İhtiyaç sahiplerine el uzatıyor, ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrencilere ayırt etmeksizin kırtasiye yardımı yapıyor, devlet üniversitesinde okuyan öğrencilere burs sağlıyor. İlçedeki işsizliği çözmek için de çaba harcayan Başkan, ilçe sınırlarındaki Organize Sanayi Bölgesi ile işbirliği yaparak bugüne kadar 3 bine yakın kişiye iş buldu. Sportif faaliyetler için ücretsiz hala sahalar yaptıran Başkan Uludağ’ın yol yapmanın dışında ürettiği onlarca projeden bugüne kadar binlerce kişi faydalandı.  “YALNIZ YOL YAPMIYOR HİZMET ÜRETİYORUZ” Sarıçam Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Gedik ile Basın Danışmanı Esra Ezgi Uluç’un her hafta gerçekleştirdikleri gazetecileri bilgilendirme toplantıları sürüyor. Gazetemiz Haber Koordinatörü Ziya İpek’in konuk edildiği toplantıda, Sarıçam Belediyesi’nin onlarca projesi anlatıldı. Sarıçam Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Gedik, ilçede yalnızca yol değil spordan istihdama, eğitimden kültüre, ihtiyaç sahiplerine destek olmaktan kırsal kesimlerdeki halkın değişik konularda eğitilmesine katkı sunduklarını söyledi.

 

Adana’nın merkez Sarıçam ilçesi günden güne gelişiyor ve değişiyor. Şehrin konut açısından en bakir alanlarından iken müteahhitler tarafından keşfedilmesinin ardından şehrin şu anda tek konut üretim merkezi haline dönen ilçeyi MHP’li Belediye Başkanı Bilal Uludağ yönetiyor. 
Sarıçam’da göreve geldiği günden bu yana ilçenin çehresini değiştirmek için gösterdiği gayretle dikkat çeken Başkan Uludağ, kendi imkanlarını kullanarak hizmet üretmenin yanı sıra ilçede, elektrik, doğalgaz ve su için altyapı çalışmalarının da yapılmasına öncülük ediyor. 
EĞİTİM VE İSTİHDAMI ÇÖZME ÇABALARI 
Belediye Başkanı Uludağ, ilçesinde gerçekleştirdiği sosyal belediyecilik faaliyetleriyle de dikkat çekiyor. İhtiyaç sahiplerine el uzatıyor, ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrencilere ayırt etmeksizin kırtasiye yardımı yapıyor, devlet üniversitesinde okuyan öğrencilere burs sağlıyor. İlçedeki işsizliği çözmek için de çaba harcayan Başkan, ilçe sınırlarındaki Organize Sanayi Bölgesi ile işbirliği yaparak bugüne kadar 3 bine yakın kişiye iş buldu. Sportif faaliyetler için ücretsiz hala sahalar yaptıran Başkan Uludağ’ın yol yapmanın dışında ürettiği onlarca projeden bugüne kadar binlerce kişi faydalandı. 
“YALNIZ YOL YAPMIYOR HİZMET ÜRETİYORUZ”
Sarıçam Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Gedik ile Basın Danışmanı Esra Ezgi Uluç’un her hafta gerçekleştirdikleri gazetecileri bilgilendirme toplantıları sürüyor. Gazetemiz Haber Koordinatörü Ziya İpek’in konuk edildiği toplantıda, Sarıçam Belediyesi’nin onlarca projesi anlatıldı. Sarıçam Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Gedik, ilçede yalnızca yol değil spordan istihdama, eğitimden kültüre, ihtiyaç sahiplerine destek olmaktan kırsal kesimlerdeki halkın değişik konularda eğitilmesine katkı sunduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.