Uludağ: Teşekkürler Sarıçam

GÜNDEM 02.04.2019 - 13:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2540+ kez okundu.
 

Uludağ: Teşekkürler Sarıçam

  Sarıçam’da Cumhur İttifakı olarak seçime giren ve 2. Kez Sarıçam Belediye Başkanı seçilen Başkan Bilal Uludağ, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde kendisi bu göreve yüksek bir oy oranıyla seçen Sarıçam halkına teşekkür ederek,”İlk dönemde olduğu gibi ayrım yapmadan herkesin başkanı olmaya devam edeceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sarıçam’ı daha ileriye götürmek için çalışmaya devam edeceğiz.”dedi. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 2.Kez Sarıçam Belediye Başkanlığı Makamına layık görülmesinin kendisini gururlandırdığını anlatarak, kendisine duyulan bu güvene layık olmak için çabalayacağını kaydetti. Bilal Uludağ, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Oy veren vermeyen herkese minnet dolu sevgilerimi sunuyorum. Cumhur İttifakının değerli temsilcilerine, Ak Parti İlçe Başkanı Emrah Ceylan’a ve MHP İlçe Başkanımız Mustafa Kızılelma, Sarıçam Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soner’e herikş partinin yönetim kurulu üyelerine, Kadın ve Gençlik Kolları temsilcilerine, sahada çalışanlara ve emeği geçen herkese çok teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca her zaman yanımda olan ve en büyük destekçim değerli eşim Nejla hanıma teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı Parti adayları olarak meclis üyeliklerine layık görülen ve özverisini ortaya koyan meclis üyelerine candan teşekkür ediyorum. Meclis Üyeliklerine layık görülen ve özverisini ortaya koyan Meclis Üyelerime candan teşekkür ediyorum. Bu Zafer İnancın, Birlik ve Beraberliğin halkta teveccühe dönüşmüş sonucudur. Allah hepinizden razı olsun.”  

 

Sarıçam’da Cumhur İttifakı olarak seçime giren ve 2. Kez Sarıçam Belediye Başkanı seçilen Başkan Bilal Uludağ, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde kendisi bu göreve yüksek bir oy oranıyla seçen Sarıçam halkına teşekkür ederek,”İlk dönemde olduğu gibi ayrım yapmadan herkesin başkanı olmaya devam edeceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sarıçam’ı daha ileriye götürmek için çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 2.Kez Sarıçam Belediye Başkanlığı Makamına layık görülmesinin kendisini gururlandırdığını anlatarak, kendisine duyulan bu güvene layık olmak için çabalayacağını kaydetti. Bilal Uludağ, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Oy veren vermeyen herkese minnet dolu sevgilerimi sunuyorum. Cumhur İttifakının değerli temsilcilerine, Ak Parti İlçe Başkanı Emrah Ceylan’a ve MHP İlçe Başkanımız Mustafa Kızılelma, Sarıçam Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soner’e herikş partinin yönetim kurulu üyelerine, Kadın ve Gençlik Kolları temsilcilerine, sahada çalışanlara ve emeği geçen herkese çok teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca her zaman yanımda olan ve en büyük destekçim değerli eşim Nejla hanıma teşekkür ediyorum.

Cumhur İttifakı Parti adayları olarak meclis üyeliklerine layık görülen ve özverisini ortaya koyan meclis üyelerine candan teşekkür ediyorum. Meclis Üyeliklerine layık görülen ve özverisini ortaya koyan Meclis Üyelerime candan teşekkür ediyorum. Bu Zafer İnancın, Birlik ve Beraberliğin halkta teveccühe dönüşmüş sonucudur. Allah hepinizden razı olsun.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.