ULUDAĞ VE BÜYÜKNACAR MAZBATA ALDI

GÜNDEM 05.04.2019 - 16:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3081+ kez okundu.
 

ULUDAĞ VE BÜYÜKNACAR MAZBATA ALDI

Adana’nın merkez Sarıçam ilçe belediye başkanlığını yeniden kazanan Cumhur ittifakı adayı MHP’li Bilal Uludağ, mazbatasını aldı. İnönü caddesindeki Adana Adliyesi’ne eşi Nejla Uludağ ile birlikte gelen Uludağ’ın İlçe Seçim Kurulu’ndaki mazbata törenine MHP İl Bünyamin Avcı da katıldı.  Uludağ, twitter hesabından “Bu mazbata inanmışlığın, azmin, özverinin belgesidir. Bu mazbata adil, şeffaf, ulaşılabilir ve ortak akılla yönetilen Sarıçam Belediyesi'nin müjdecisidir. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” diye yazdı. Bu arada, merkez Sarıçam ilçesi meclis üyesi seçilen Cumhur ittifakının MHP’li adayı Arzu Büyüknacar da mazbatasını ilçe seçim kurulundan aldı. Yakınları ve  gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’nin bulunduğu törenle mazbatasını alan Büyüknacar, “Sarıçam’da güzel çalışmalara imza atacağız” dedi. 

Adana’nın merkez Sarıçam ilçe belediye başkanlığını yeniden kazanan Cumhur ittifakı adayı MHP’li Bilal Uludağ, mazbatasını aldı.

İnönü caddesindeki Adana Adliyesi’ne eşi Nejla Uludağ ile birlikte gelen Uludağ’ın İlçe Seçim Kurulu’ndaki mazbata törenine MHP İl Bünyamin Avcı da katıldı.  Uludağ, twitter hesabından “Bu mazbata inanmışlığın, azmin, özverinin belgesidir. Bu mazbata adil, şeffaf, ulaşılabilir ve ortak akılla yönetilen Sarıçam Belediyesi'nin müjdecisidir. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” diye yazdı.

Bu arada, merkez Sarıçam ilçesi meclis üyesi seçilen Cumhur ittifakının MHP’li adayı Arzu Büyüknacar da mazbatasını ilçe seçim kurulundan aldı. Yakınları ve  gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’nin bulunduğu törenle mazbatasını alan Büyüknacar, “Sarıçam’da güzel çalışmalara imza atacağız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.