Uludağ: Yol çalışmalarımız devam ediyor

GÜNDEM 28.09.2017 - 13:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2147+ kez okundu.
 

Uludağ: Yol çalışmalarımız devam ediyor

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’nün Mustafalar ve Cihadiye mahallelerinde yapılan yol çalışmalarının bitirilmesinin ardından başlanan sıcak ve satıh asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Bilal Uludağ, tek hedeflerinin ilçede asfalt olmayan yol kalmaması olduğunu ve bunun içinde yoğun bir çaba harcadıklarını belirtti. Mustafalar ve Cihadiye Mahallelerinde bulunan yeni yerleşim alanlarındaki yol yapım çalışmalarının bir süredir devam ettiğini belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, kaldırımları kilit parke ve yağmur suyu oluklu olarak döşenen bu sokaklara asfaltlama işlemine geçildiğini ve kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Beraberinde Mustafalar muhtarı Ahmet Tuzcu ve Cihadiye mahalle muhtarı Seyfi Kaya ve Başkan Yardımcısı Hasan Aydınlı ile önce Mustafalar mahallesinde sıcak asfalt döküm çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Bilal Uludağ, “ Bu mahallemizde açılan yollar ekiplerimiz tarafından yoğun bir çalışma sonucunda tamamlandı. Emeği geçen ekip arkadaşlarımı kutluyorum. Buraların yollarını yaparken, altyapılarına da özen gösteriliyor. “diye konuştu. Daha sonra Cihadiye mahallesine giden Başkan Uludağ, burada da yapılan Satıh afsal çalışmalarını inceledi Uludağ,”Fen işleri ekiplerimizin yaptığı planlama ile ilçemizdeki mahallerde yol yapım çalışmaları aksatılmadan devam ediyor. Yaz- Kış demeden Sarıçam için çalışıyoruz. Verdiğimiz vaatlerin tamamına yakınını yerine getirdik. Bundan sonra da çalışmalarımız aralıksız devam edecek.”dedi. İncelemeler sırasında ise Başkan Uludağ, karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet edip, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Muhtarlar ve bazı mahalle sakinleri Başkan Bilal Uludağ’a yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür etti.  .    

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’nün Mustafalar ve Cihadiye mahallelerinde yapılan yol çalışmalarının bitirilmesinin ardından başlanan sıcak ve satıh asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Bilal Uludağ, tek hedeflerinin ilçede asfalt olmayan yol kalmaması olduğunu ve bunun içinde yoğun bir çaba harcadıklarını belirtti.

Mustafalar ve Cihadiye Mahallelerinde bulunan yeni yerleşim alanlarındaki yol yapım çalışmalarının bir süredir devam ettiğini belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, kaldırımları kilit parke ve yağmur suyu oluklu olarak döşenen bu sokaklara asfaltlama işlemine geçildiğini ve kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Beraberinde Mustafalar muhtarı Ahmet Tuzcu ve Cihadiye mahalle muhtarı Seyfi Kaya ve Başkan Yardımcısı Hasan Aydınlı ile önce Mustafalar mahallesinde sıcak asfalt döküm çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Bilal Uludağ, “ Bu mahallemizde açılan yollar ekiplerimiz tarafından yoğun bir çalışma sonucunda tamamlandı. Emeği geçen ekip arkadaşlarımı kutluyorum. Buraların yollarını yaparken, altyapılarına da özen gösteriliyor. “diye konuştu.

Daha sonra Cihadiye mahallesine giden Başkan Uludağ, burada da yapılan Satıh afsal çalışmalarını inceledi Uludağ,”Fen işleri ekiplerimizin yaptığı planlama ile ilçemizdeki mahallerde yol yapım çalışmaları aksatılmadan devam ediyor. Yaz- Kış demeden Sarıçam için çalışıyoruz. Verdiğimiz vaatlerin tamamına yakınını yerine getirdik. Bundan sonra da çalışmalarımız aralıksız devam edecek.”dedi.

İncelemeler sırasında ise Başkan Uludağ, karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet edip, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Muhtarlar ve bazı mahalle sakinleri Başkan Bilal Uludağ’a yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür etti.  .

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.