Under Armour, 20 ayda 20 mağazaya ulaştı

28.10.2017 - 07:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1896+ kez okundu.
 

Under Armour, 20 ayda 20 mağazaya ulaştı

  Global performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour, Türkiye’deki büyümesine hızla devam ediyor. Under Armour Türkiye’deki 20., İstanbul’daki 13. mağazasını 27 Ekim Cuma günü Hilltown Alışveriş Merkezi’nde açtı.   İleri teknoloji kullanılarak üretilen ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, büyüme stratejisi çerçevesinde, İstanbul’da yeni mağazalar açmaya devam ediyor. Under Armour, Eylül ayında Vadi İstanbul AVM’de açılan mağazasının ardından, Türkiye’de büyümeye, Hilltown Alışveriş Merkezi’nde açılan yeni mağazası ile devam ediyor.   18 Mart 2016’da ilk mağazasını Akasya Avm’de açtığı günden bu yana geçen 20 ay içinde açtığı 20 mağazasında spor tutkunları ile buluşan Under Armour; antrenman, koşu, basketbol, golf ve birçok spora yönelik geniş ürün yelpazesiyle öne çıkarken, inovatif üretim anlayışıyla sporculara kendilerini daha iyi htirmeyi ve performanslarını artırmayı hedefliyor.   Türkiye’deki perakende ortağı Doğuş Perakende Grubu’nda Under Armour Ülke Genel Müdürü görevini üstlenen Aydın Kanatlı, yeni mağaza yatırımı ile ilgili olarak; “Under Armour, agresif ve inatçı; mevcut düzene meydan okuyan bir kimliğe sahip ve sizin yapabileceğinizin en iyisini yapabilmeniz için çalışıyor. Biz de marka vizyonumuz ve felsefemiz çerçevesinde Türkiye’deki yatırımlarımıza hızla devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarla, 20 ay gibi kısa bir zamanda 20 mağazaya ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki yılda da farklı illerde, yeni mağazalarımızla spor tutkunları ile buluşacağız” dedi.   Daha fazla bilgi için http://www.underarmour.com.tr’yi ziyaret edebilir, Instagram @underamourturkey hesabımızı ve Facebook sayfamız Under Armour Turkey’i takip edebilirsiniz.   Under Armour Hakkında Under Armour, 1996 yılında Amerikalı futbolcu Kevin Plank tarafından kurulan, dünyada öncü spor giyim, performans ve aksesuar markasıdır. Tüm sporculara yönelik performans artıran ürünler geliştiren marka, inovatif bir anlayışla ürettiği geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Uzakdoğu ve Afrika pazarlarındaki yatırımları ile yurt dışı pazarlarda hızlı büyümesini sürdüren Under Armour, Türkiye’de Doğuş Perakende Grubu çatısı altında faaliyet göstermektedir. Türkiye’de 20 mağazası bulunan Under Armour, online satış üzerinden de spor tutkunlarıyla buluşuyor.        

 

Global performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour, Türkiye’deki büyümesine hızla devam ediyor. Under Armour Türkiye’deki 20., İstanbul’daki 13. mağazasını 27 Ekim Cuma günü Hilltown Alışveriş Merkezi’nde açtı.

 

İleri teknoloji kullanılarak üretilen ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, büyüme stratejisi çerçevesinde, İstanbul’da yeni mağazalar açmaya devam ediyor. Under Armour, Eylül ayında Vadi İstanbul AVM’de açılan mağazasının ardından, Türkiye’de büyümeye, Hilltown Alışveriş Merkezi’nde açılan yeni mağazası ile devam ediyor.

 

18 Mart 2016’da ilk mağazasını Akasya Avm’de açtığı günden bu yana geçen 20 ay içinde açtığı 20 mağazasında spor tutkunları ile buluşan Under Armour; antrenman, koşu, basketbol, golf ve birçok spora yönelik geniş ürün yelpazesiyle öne çıkarken, inovatif üretim anlayışıyla sporculara kendilerini daha iyi htirmeyi ve performanslarını artırmayı hedefliyor.

 

Türkiye’deki perakende ortağı Doğuş Perakende Grubu’nda Under Armour Ülke Genel Müdürü görevini üstlenen Aydın Kanatlı, yeni mağaza yatırımı ile ilgili olarak; “Under Armour, agresif ve inatçı; mevcut düzene meydan okuyan bir kimliğe sahip ve sizin yapabileceğinizin en iyisini yapabilmeniz için çalışıyor. Biz de marka vizyonumuz ve felsefemiz çerçevesinde Türkiye’deki yatırımlarımıza hızla devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarla, 20 ay gibi kısa bir zamanda 20 mağazaya ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki yılda da farklı illerde, yeni mağazalarımızla spor tutkunları ile buluşacağız” dedi.

 

Daha fazla bilgi için http://www.underarmour.com.tr’yi ziyaret edebilir, Instagram @underamourturkey hesabımızı ve Facebook sayfamız Under Armour Turkey’i takip edebilirsiniz.

 

Under Armour Hakkında

Under Armour, 1996 yılında Amerikalı futbolcu Kevin Plank tarafından kurulan, dünyada öncü spor giyim, performans ve aksesuar markasıdır. Tüm sporculara yönelik performans artıran ürünler geliştiren marka, inovatif bir anlayışla ürettiği geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Uzakdoğu ve Afrika pazarlarındaki yatırımları ile yurt dışı pazarlarda hızlı büyümesini sürdüren Under Armour, Türkiye’de Doğuş Perakende Grubu çatısı altında faaliyet göstermektedir. Türkiye’de 20 mağazası bulunan Under Armour, online satış üzerinden de spor tutkunlarıyla buluşuyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.