Unico Sigorta Adana’da Acenteleri ile buluştu

GÜNDEM 30.03.2019 - 13:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2646+ kez okundu.
 

Unico Sigorta Adana’da Acenteleri ile buluştu

  Sigorta sektörünün dinamik ve tecrübeli markası Unico Sigorta, Adana’da acenteleri ile bir araya gelerek 2019 yılı hedeflerini ve sektöre yönelik beklentilerini paylaştı.  Bu yıl oldukça iddialı projelere ve yeni yatırımlara hazırlandıklarını belirten Unico Sigorta Genel Müdür Vekili Özer Özcan, toplantıda acente ağlarını genişleteceklerinin de müjdesini verdi.   Unico Sigorta Genel Müdür Vekili Özer Özcan, 2019 yılında sigorta sektöründe yüzde 15 oranında büyüme öngördüklerini açıkladı. Unico Sigorta olarak, bu yıl yeni atılımlara hazırlandıklarını kaydeden Özcan, “Kasko ve sağlık branşlarında özellikle İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesi gibi sigortalılık oranının düşük olduğu şehirlere odaklanarak acente ağımızı genişleteceğiz” dedi.   İstanbul’da başlayan Unico Sigorta “Omuz Omuza” etkinlikleri, İzmir ve Ankara sonrasında Adana Sheraton Otel’de acentelerin katılımıyla gerçekleşti. Unico Sigorta Genel Müdür Vekili Özer Özcan, 2018 yılını sigorta sektörü açısından değerlendirip, 2019 yılına ilişkin beklenti ve hedeflerini paylaştı.   2018 yılının ikinci yarısında döviz kurlarında yaşanan hızlı yükselişin bütün sektörlerde maliyetleri olumsuz etkilediğini belirten Özcan, “Türk sigorta sektöründe de toplam prim üretiminin yarısı ‘motor’ branşından geldiği için yedek parça maliyetlerindeki artış ister istemez büyümeyi ve karlılığı olumsuz etkiledi. Bu gelişmelere paralel sektör genelinde toplam prim üretimi yüzde 17.4 oranında artış gösterirken, reel olarak yüzde 2.4 oranında geriledi. 2018 yılında Unico Sigorta olarak her şeye rağmen sektörün üzerinde bir performans sergilemeyi başardık. Prim üretimimiz yüzde 28.6 oranında artarken, reel olarak ise yüzde 6.9’luk bir büyümeyi yakaladık” diye konuştu.  

 

Sigorta sektörünün dinamik ve tecrübeli markası Unico Sigorta, Adana’da acenteleri ile bir araya gelerek 2019 yılı hedeflerini ve sektöre yönelik beklentilerini paylaştı.  Bu yıl oldukça iddialı projelere ve yeni yatırımlara hazırlandıklarını belirten Unico Sigorta Genel Müdür Vekili Özer Özcan, toplantıda acente ağlarını genişleteceklerinin de müjdesini verdi.

 

Unico Sigorta Genel Müdür Vekili Özer Özcan, 2019 yılında sigorta sektöründe yüzde 15 oranında büyüme öngördüklerini açıkladı. Unico Sigorta olarak, bu yıl yeni atılımlara hazırlandıklarını kaydeden Özcan, “Kasko ve sağlık branşlarında özellikle İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesi gibi sigortalılık oranının düşük olduğu şehirlere odaklanarak acente ağımızı genişleteceğiz” dedi.

 

İstanbul’da başlayan Unico Sigorta “Omuz Omuza” etkinlikleri, İzmir ve Ankara sonrasında Adana Sheraton Otel’de acentelerin katılımıyla gerçekleşti. Unico Sigorta Genel Müdür Vekili Özer Özcan, 2018 yılını sigorta sektörü açısından değerlendirip, 2019 yılına ilişkin beklenti ve hedeflerini paylaştı.

 

2018 yılının ikinci yarısında döviz kurlarında yaşanan hızlı yükselişin bütün sektörlerde maliyetleri olumsuz etkilediğini belirten Özcan, “Türk sigorta sektöründe de toplam prim üretiminin yarısı ‘motor’ branşından geldiği için yedek parça maliyetlerindeki artış ister istemez büyümeyi ve karlılığı olumsuz etkiledi. Bu gelişmelere paralel sektör genelinde toplam prim üretimi yüzde 17.4 oranında artış gösterirken, reel olarak yüzde 2.4 oranında geriledi. 2018 yılında Unico Sigorta olarak her şeye rağmen sektörün üzerinde bir performans sergilemeyi başardık. Prim üretimimiz yüzde 28.6 oranında artarken, reel olarak ise yüzde 6.9’luk bir büyümeyi yakaladık” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.