ÜNİVERSİTELİ GENÇ İŞSİZLER ARTIYOR

GÜNDEM 18.02.2019 - 18:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2614+ kez okundu.
 

ÜNİVERSİTELİ GENÇ İŞSİZLER ARTIYOR

  EN AĞIR YÜKÜ  ONLAR ÇEKİYOR CHP Adana milletvekili Orhan Sümer, işsizliğin en ağır yükünü gençlerin çektiğini söyledi. Sümer, üniversite mezunu gençler arasındaki işsizliğin her geçen gün arttığına dikkat çekerek, “Bu gençlerin sorunlarıyla kim ilgilenecek?” diye sordu. ATANAMAYANLARIN  DURUMUNU SORDU  Sümer, atama bekleyen üniversite mezunu gençlerin durumuna dikkat çekmek amacıyla konuyu TBMM gündemine taşıdı. Sümer, üniversite mezunu olmasına rağmen, hak ettikleri alanlara atanamayan binlerce genç olduğuna dikkat çekti.  İSTİHDAM ODAKLI  ÇÖZÜMLER DESTEKLENMELİ  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önergeye yanıt vermedi. Sümer, ekonomik krizin toplumda mutsuzluk, umutsuzluk, kaygı, tedirginlik gibi olumsuz sonuçları doğurduğuna dikkat çekerek, devlette ve özel sektörde istihdam odaklı çözümlerin desteklenmesini istedi.

 

EN AĞIR YÜKÜ 
ONLAR ÇEKİYOR
CHP Adana milletvekili Orhan Sümer, işsizliğin en ağır yükünü gençlerin çektiğini söyledi. Sümer, üniversite mezunu gençler arasındaki işsizliğin her geçen gün arttığına dikkat çekerek, “Bu gençlerin sorunlarıyla kim ilgilenecek?” diye sordu.
ATANAMAYANLARIN 
DURUMUNU SORDU 
Sümer, atama bekleyen üniversite mezunu gençlerin durumuna dikkat çekmek amacıyla konuyu TBMM gündemine taşıdı. Sümer, üniversite mezunu olmasına rağmen, hak ettikleri alanlara atanamayan binlerce genç olduğuna dikkat çekti. 
İSTİHDAM ODAKLI 
ÇÖZÜMLER DESTEKLENMELİ 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önergeye yanıt vermedi. Sümer, ekonomik krizin toplumda mutsuzluk, umutsuzluk, kaygı, tedirginlik gibi olumsuz sonuçları doğurduğuna dikkat çekerek, devlette ve özel sektörde istihdam odaklı çözümlerin desteklenmesini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.