Ünlü Futbolcu Dele Alli, Eş Değiştirme Partileri Yüzünden Zor Günler Geçiriyor

DÜNYA 19.01.2017 - 10:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2249+ kez okundu.
 

Ünlü Futbolcu Dele Alli, Eş Değiştirme Partileri Yüzünden Zor Günler Geçiriyor

İçinde spor salonundan, şarap mahzenine, sinema odasından seçkin golf sahalarına kadar pek çok detayın yer aldığı ev için 2 milyon pound ödeyen Tottenham'lı futbolcu Dele Alli, bölgenin 'farklı atmosferinden' dolayı oldukça zor günler geçiriyor. Sevgilisi Ruby Mae ile birlikte Hertfordshire'ye huzur bulmak için taşınan Alli, hemen yan tarafında bulunan ve eş değiştirme partilerinin yapıldığı bir eve komşu olduğundan habersizdi.

İçinde spor salonundan, şarap mahzenine, sinema odasından seçkin golf sahalarına kadar pek çok detayın yer aldığı ev için 2 milyon pound ödeyen Tottenham'lı futbolcu Dele Alli, bölgenin 'farklı atmosferinden' dolayı oldukça zor günler geçiriyor.

Sevgilisi Ruby Mae ile birlikte Hertfordshire'ye huzur bulmak için taşınan Alli, hemen yan tarafında bulunan ve eş değiştirme partilerinin yapıldığı bir eve komşu olduğundan habersizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.