USTA MAKAS “MURAT TATLI” BEAUTY CENTER’E BEKLİYOR

08.08.2019 - 14:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2435+ kez okundu.
 

USTA MAKAS “MURAT TATLI” BEAUTY CENTER’E BEKLİYOR

38 yıllık ünlü kuaför, çocuk, kadın ve erkeklere yönelik konsept güzellik salonuyla hizmette.
Adana’da ünlülerin berberi Murat Tatlı, hem kadın hem erkeklere hizmet veren “Murat Tatlı Beauty Center”e kendine özen gösteren herkesi bekliyor. 38 yıllık tecrübesiyle sektörüne adını yazdıran Tatlı, merkez Seyhan ilçesi Toros caddesindeki komplekste; artık çocuktan gencine, kadınından erkeğine herkese rahat ve görsel bir ortamda gönüllerince saç kestirme ve bakım imkânı sunuyor. Siyaset dünyasının ünlü isimlerinin yanı sıra tanınmış işadamlarının tercihi “Usta Makas” Murat Tatlı, “Yıllardır bu sektörün içindeyim. Halkımıza daha rahat ve konforlu bir mekânda hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyorum. Her biri konusunda tecrübeli arkadaşlarımızla burada gönlünüzce saç kestirip bakım yaptırmanın keyfini yaşayın. Herkesi bu güzel ortamımıza bekliyoruz” dedi. Güzellik Merkezi’ne gelen herkese kendine özgü, günün modasına uygun kesimler yaptıklarını anlatan tecrübeli kuaför, “Buraya gelenlerin büyük kısmı yeniden bizi tercih ediyor. Yaptığımız işe büyük özen gösteriyoruz. Gelenlerin buradan mutlu ayrılması en büyük dileğimizdir” diye konuştu. Murat Tatlı Beauty Center’ın erkek bölümünde;  3’ü özel kişilere ait 15 tıraş alanı, 3 manikür ve pedikür odası, lazer ve cilt bakım ile damat odaları ve banyo; kadın bölümünde ise 7 saç kesim alanı, 2 yıkama bölümü, lazer ve gelin odası, 2 manikür pedikür bölümü yer alıyor.
38 yıllık ünlü kuaför, çocuk, kadın ve erkeklere yönelik konsept güzellik salonuyla hizmette.

Adana’da ünlülerin berberi Murat Tatlı, hem kadın hem erkeklere hizmet veren “Murat Tatlı Beauty Center”e kendine özen gösteren herkesi bekliyor.

38 yıllık tecrübesiyle sektörüne adını yazdıran Tatlı, merkez Seyhan ilçesi Toros caddesindeki komplekste; artık çocuktan gencine, kadınından erkeğine herkese rahat ve görsel bir ortamda gönüllerince saç kestirme ve bakım imkânı sunuyor.

Siyaset dünyasının ünlü isimlerinin yanı sıra tanınmış işadamlarının tercihi “Usta Makas” Murat Tatlı, “Yıllardır bu sektörün içindeyim. Halkımıza daha rahat ve konforlu bir mekânda hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyorum. Her biri konusunda tecrübeli arkadaşlarımızla burada gönlünüzce saç kestirip bakım yaptırmanın keyfini yaşayın. Herkesi bu güzel ortamımıza bekliyoruz” dedi.

Güzellik Merkezi’ne gelen herkese kendine özgü, günün modasına uygun kesimler yaptıklarını anlatan tecrübeli kuaför, “Buraya gelenlerin büyük kısmı yeniden bizi tercih ediyor. Yaptığımız işe büyük özen gösteriyoruz. Gelenlerin buradan mutlu ayrılması en büyük dileğimizdir” diye konuştu.

Murat Tatlı Beauty Center’ın erkek bölümünde;  3’ü özel kişilere ait 15 tıraş alanı, 3 manikür ve pedikür odası, lazer ve cilt bakım ile damat odaları ve banyo; kadın bölümünde ise 7 saç kesim alanı, 2 yıkama bölümü, lazer ve gelin odası, 2 manikür pedikür bölümü yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.