Usta raketler Adana’da kapışıyor

GÜNDEM 15.12.2017 - 13:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1790+ kez okundu.
 

Usta raketler Adana’da kapışıyor

  Adana Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin usta raketlerini buluşturacak Büyükler Türkiye Tenis Şampiyonası’nın ana sponsorluğunu üstlendi. 16-23 Aralık tarihleri arasında Adana Atlıspor Kulübü kortlarında gerçekleştirilecek şampiyonada 200 tenisçi, mücadele verecek. Futboldan güreşe, judodan atletizme, yüzmeden basketbola her branşta sporun birleştirici, bütünleştirici gücünü Adana’da hakim kılan Adana Büyükşehir Belediyesi, Büyükler Türkiye Tenis Şampiyonası’na da tam destek verdi. Başkan Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda çalışma yürüten Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanlığı, Adana Atlıspor Kulübü’nde 16-23 Aralık tarihleri arasında yapılacak Büyükler Türkiye Tenis Şampiyonası’yla ilgili hazırlıklarını tamamladı. Şampiyonaya Türkiye’nin çeşitli illerinden 13 yaş üzeri 200 sporcunun katılacağı, karşılaşmaların erkek ve bayanlar şeklinde tek ve çift olarak yapılacağı belirtildi.  İstanbul ve Ankara dışında ilk defa Adana’da organize edilen ve Atlı Spor İliescu Academy tarafından yürütülecek Büyükler Türkiye Tenis Şampiyonası’nda dereceye giren sporculara madalya ve kupa verilecek. 

 

Adana Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin usta raketlerini buluşturacak Büyükler Türkiye Tenis Şampiyonası’nın ana sponsorluğunu üstlendi. 16-23 Aralık tarihleri arasında Adana Atlıspor Kulübü kortlarında gerçekleştirilecek şampiyonada 200 tenisçi, mücadele verecek.
Futboldan güreşe, judodan atletizme, yüzmeden basketbola her branşta sporun birleştirici, bütünleştirici gücünü Adana’da hakim kılan Adana Büyükşehir Belediyesi, Büyükler Türkiye Tenis Şampiyonası’na da tam destek verdi. Başkan Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda çalışma yürüten Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanlığı, Adana Atlıspor Kulübü’nde 16-23 Aralık tarihleri arasında yapılacak Büyükler Türkiye Tenis Şampiyonası’yla ilgili hazırlıklarını tamamladı.
Şampiyonaya Türkiye’nin çeşitli illerinden 13 yaş üzeri 200 sporcunun katılacağı, karşılaşmaların erkek ve bayanlar şeklinde tek ve çift olarak yapılacağı belirtildi.  İstanbul ve Ankara dışında ilk defa Adana’da organize edilen ve Atlı Spor İliescu Academy tarafından yürütülecek Büyükler Türkiye Tenis Şampiyonası’nda dereceye giren sporculara madalya ve kupa verilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.