uyarılara rağmen yasakları hiçe saydılar!

GÜNDEM 06.04.2020 - 09:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1347+ kez okundu.
 

uyarılara rağmen yasakları hiçe saydılar!

Koronavirüs salgınının önüne geçmek için devlet bir dizi yasaklama getirdi. Buna rağmen bazı yerlerde yasaklara uymayanlar vardı. Kendi ve halkın sağlığını hiçe sayanlara ceza kesildi.KARABÜK: Sokak ortasında tartışan iki kişi, sosyal mesafe yasağına aldırış etmeden tekme ve yumruklarla birbirine saldırdı. İki bekçi ve çevredekiler güçlükle kavgayı ayırdı. VAN: Polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, bir otomobilde 6 kişinin sosyal mesafeye uymadıkları görüldü. 6 kişiye para cezası kesildi. İSTANBUL: Beşiktaş sahilinde dün sabah ‘EYP’ isimli bir tekne battı. Tekne sahibi ve arkadaşlarından oluşan yaklaşık 10 kişi, olay yerindeki başka bir teknede hiçbir koruyucu önlem almadan yan yana oturarak enkazı izledi. Küçükçekmece ile Gaziosmanpaşa’daki pazarlarda dün kurallar hiçe sayıldı. Yasaklanmasına rağmen bazı tezgâhlarda ürünler seçilerek alındı. Öte yandan çoğunluğu yabancı uyruklulardan oluşan günübirlik işçiler, dün sabah parkta bir araya geldi. Parkta toplanan kalabalık, polis tarafından dağıtıldı.MARDİN: Polis ekipleri, 11 kişinin bir arada bulunduğunu ve 2 horozu dövüştürdüklerini tespit etti. Gözaltına alınan 11 kişiye, toplam 48 bin 125 lira para cezası uygulandı. ANKARA: Bir grup kişi, yakınlarının evde yaptıkları nişana katıldı. Nişanın ardından dışarı çıkan 10 kişi, bir süre halay çekti. ISPARTA: Ruhsatsız bir işyeri ile bir kafeteryada toplu halde bulunan vatandaşlar olduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. Ruhsatsız işyeri mühürlenirken, yasağa uymayan 15 kişiye toplamda 47 bin 250 lira para cezası uygulandı.ADANA: Yapılan trafik uygulamasında polis ekipleri, bir dolmuşta kurallara uyulmadığını tespit etti. Polis yolculara idari para cezası keserken, araç sürücüsüne ise yüzde 50 kapasiteden fazla yolcu taşımaktan cezai işlem uyguladı.

Koronavirüs salgınının önüne geçmek için devlet bir dizi yasaklama getirdi. Buna rağmen bazı yerlerde yasaklara uymayanlar vardı. Kendi ve halkın sağlığını hiçe sayanlara ceza kesildi.KARABÜK: Sokak ortasında tartışan iki kişi, sosyal mesafe yasağına aldırış etmeden tekme ve yumruklarla birbirine saldırdı. İki bekçi ve çevredekiler güçlükle kavgayı ayırdı.

VAN: Polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, bir otomobilde 6 kişinin sosyal mesafeye uymadıkları görüldü. 6 kişiye para cezası kesildi.

İSTANBUL: Beşiktaş sahilinde dün sabah ‘EYP’ isimli bir tekne battı. Tekne sahibi ve arkadaşlarından oluşan yaklaşık 10 kişi, olay yerindeki başka bir teknede hiçbir koruyucu önlem almadan yan yana oturarak enkazı izledi.

Küçükçekmece ile Gaziosmanpaşa’daki pazarlarda dün kurallar hiçe sayıldı. Yasaklanmasına rağmen bazı tezgâhlarda ürünler seçilerek alındı. Öte yandan çoğunluğu yabancı uyruklulardan oluşan günübirlik işçiler, dün sabah parkta bir araya geldi. Parkta toplanan kalabalık, polis tarafından dağıtıldı.MARDİN: Polis ekipleri, 11 kişinin bir arada bulunduğunu ve 2 horozu dövüştürdüklerini tespit etti. Gözaltına alınan 11 kişiye, toplam 48 bin 125 lira para cezası uygulandı.

ANKARA: Bir grup kişi, yakınlarının evde yaptıkları nişana katıldı. Nişanın ardından dışarı çıkan 10 kişi, bir süre halay çekti.

ISPARTA: Ruhsatsız bir işyeri ile bir kafeteryada toplu halde bulunan vatandaşlar olduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. Ruhsatsız işyeri mühürlenirken, yasağa uymayan 15 kişiye toplamda 47 bin 250 lira para cezası uygulandı.ADANA: Yapılan trafik uygulamasında polis ekipleri, bir dolmuşta kurallara uyulmadığını tespit etti. Polis yolculara idari para cezası keserken, araç sürücüsüne ise yüzde 50 kapasiteden fazla yolcu taşımaktan cezai işlem uyguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.